Meny

TINE vinner anbud om å levere meierivarer til norske sykehus

TINE har vunnet den største kontrakten vi kan vinne innen næringsmidler i offentlig sektor: Nemlig hele meierikategorien hos norske sykehus.

Dermed er vi sikret at mange millioner pasienter, gjester og ansatte blir tilbudt våre merkevarer på 200 sykehus over hele Norge hvert eneste år.

 – Denne avtalen er viktig for TINE på grunn av det store volumet den representerer, i tillegg til omfanget av kunder. Her sikrer vi oss en stor og viktig arena hvor vi er synlig hos forbruker, forteller Terje Døsrønningen, konserndirektør i TINE Partner. 

Store volum

I sterk konkurranse med andre store aktører klarte TINE å sikre seg fortsatt levering av både flytende og fast meieri. På toppen av det hele vant vi også kategorien «Fersk Juice og Konsentrat». Avtalens varighet er på inntil 4 år.

­

– Vi er helt avhengig av å selge mer melk i tiden som kommer, og volumene fra denne avtalen er med på å bidra til dette, fortsetter en fornøyd Terje Døsrønningen. 

Helsesektoren er viktig for TINE

Helseforetakene i Norge er store innkjøpere av varer og tjenester. Foretakene samlet, kjøper varer, utstyr og tjenester for flere milliarder kroner i året. For å lykkes med TINE 2025 er det nødvendig å styrke TINEs konkurransekraft. Vi ser at TINE er konkurransedyktig når pris og kvalitet sees sammen. Vektingen i konkurransen var delt mellom 60 % pris og 40 % kvalitet.

 – Samtidig må vi bli enda bedre på etterspurte forpakninger, størrelser, optimal smak og konsistens. Vi har fått best score på næringsinnhold som også er veldig viktig, sier Terje Døsrønningen..

 Med denne viktige anbudsseieren viderefører vi et allerede godt og viktig samarbeid med sykehusene i Norge, som vil vare i mange år fremover. I tillegg til at avtalen sikrer videre vekst i TINE, åpner avtalen opp for å skape nye innovasjoner sammen med Sykehusinnkjøp.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås