Meny

TINE styrker konkurransekraften

TINE iverksetter et forbedringsprogram for å styrke konkurransekraften. Målet er å realisere resultatforbedrende tiltak på 750 millioner kroner innen utgangen av 2015 og styrke TINEs evne til å svare på nye markeds- og forbrukerbehov.

– Vi har lagt ned mer enn 80 meierier siden 1990 og samtidig gjennomført betydelige organisatoriske endringer. Nå tar vi nye grep for å styrke TINEs posisjon som ledende merkevareleverandør innen melk- og meieriprodukter overfor norske forbrukere og handelen. Dette vil også skape en mer robust arbeidsplass og bidra positivt til eiernes økonomi i framtiden, sier konsernsjef Hanne Refsholt i TINE.

Hele TINE under lupen

Forbedringsprogrammet vil i første fase gjennomføre resultatforbedrende tiltak innen drift, industristruktur og distribusjon. Hele TINEs virksomhet vil analyseres for mulige forbedringstiltak. Utvikling av organisasjonen vil være en viktig og integrert del av programmet.

– Det foreligger i dag ingen konkrete planer om nedbemanning, men vi kan ikke utelukke at dette vil kunne bli utfallet av dette arbeidet. Da vil eventuelle berørte medarbeidere bli omfattet av TINEs omstillingsordninger som enten gir nytt arbeid i TINE eller hjelp og bistand til nytt arbeid utenfor TINE, sier Refsholt.

Tilbakemeldinger

Vi oppfordrer til å bruke kommentarfeltet under saken, enten til å stille spørsmål eller gi synspunkter!

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås