Meny

TINE støtter årets TV-aksjon

Årets TV-aksjon går til Røde Kors. TINE har siden 2003 vært en viktig samarbeidspartner for Røde Kors og vi skal i år blant annet arrangere vennskapsfrokost på asylmottak over hele landet.


Røde Kors gjør utrolig mye viktig for enkeltpersoner, lokalsamfunn, og land over hele verden, og de fortjener all støtten de kan få. TINE har i over 13 år vært en av Røde Kors sine største bidragsytere. Totalt har vi så langt bidratt med over 45 millioner kroner, i tillegg til relevante ressurser til Røde Kors sitt humanitære arbeid. Det gjør TINE til en av Norges mest samfunnsengasjerte bedriftene i Norge. Visste du det?

Kjøp TINE melk bidra TV-aksjonen

Andel av salget til Tinemelk i oktober går til TV-aksjonen

For å støtte ytterligere opp om Røde Kors sitt arbeid, ønsker Tinemelk å bidra gjennom sitt salg til årets TV-aksjon: «Sammen får vi hjelpen helt frem”. Derfor gir vi en andel av Tinemelk-salget i oktober til årets TV-aksjon. Vi håper at summen kommer opp i over 1 million kroner, som for eksempel kan benyttes til at ca. 13 000 mennesker får nødvendig medisinsk utstyr. Så når du kjøper Tinemelk, støtter du TV-aksjonen sammen med oss!

Vennskapsfrokost 22. oktober

Men det er ikke alt! Lørdag 22. oktober (dagen før TV-aksjonen) arrangerer Tinemelk vennskapsfrokoster sammen med Røde Kors, på asylmottak over hele landet. Dette gjør vi slik at flyktninger kan bli bedre kjent med sitt nye lokalmiljø, og lokale kan bli bedre kjent med nye og ressurssterke mennesker. Det blir en unik frokostopplevelse, og forhåpentligvis blir det også starten på mange nye og gode vennskap.

Vi stiller med frokost og nysgjerrige mennesker som har veldig lyst til å treffe deg. Stiller du? Fra mandag 3. oktober åpner vi påmeldingen!

Se film om samarbeidet mellom Tinemelk og Røde Kors.

 

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås