Meny

Følg TINE Rådgiving og Medlem på Facebook

På mandag lanserte TINE Rådgiving og Medlem sin egen Facebookside. Målet er å dele nyttige saker om melkeproduksjon og medlemsskapet i TINE.

Er du på Facebook? Gå gjerne inn å følg siden til TINE Rådgiving og Medlem her.

Mange TINE-medlemmer er på sosiale medier

Facebooksiden til TINE Rådgiving og Medlem vil være åpen for alle som ønsker å følge den. Vi ønsker imidlertid å nå ut til melkeprodusenter som er medlem av TINE. Derfor vil du finne saker som vi ofte publiserer på medlem.tine.no, men også fra andre nettsteder som er relevante for deg som TINE-bonde. Fordelen med sosiale medier er at vi når ut til mange. Medlem.tine.no, Bondebladet og andre kanaler vil fortsatt være de primære veiene for å nå ut med aktuelt og saker fra TINE, men i sosiale medier kan vi i større grad få til to-veis kommunikasjon og treffe leseren i en annen setting.   

Etter hvert som siden utvikler seg vil du også kunne få lett brukerstøtte og svar på tekniske spørsmål rundt Husdyrkontrollen og andre verktøy. Kanskje sliter du med å finne nødvendig informasjon på medlem.tine.no? Ikke nøl med å spørre. Vi kommer ikke til å drive rådgiving for den enkelte, men skal svare etter beste evne på spørsmål som kommer på saker vi legger ut.   

God dialog 

Forøvrig oppfordrer vi til en høflig og saklig tone. Med dette følger at banning og annet upassende språk er lite ønskelig, selv om vi tror at dette ikke blir et problem. For TINE Rådgiving og Medlem er det viktig å få tilbakemelding på jobben vi gjør. Derfor tar vi gjerne i mot både ris og ros. Kom også med innspill på hva som kan være relevant å dele på Facebooksiden til TINE Rådgiving og Medlem.

Bruk gjerne siden til å dele erfaringer eller meninger med andre. Det finnes flere interessante Facebook grupper som er laget av melkebønder selv. Vi oppfordrer også til å følge disse.   

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås