Meny

Tilbyr digital rådgiving til alle

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

TINE Rådgiving ønsker å følge opp melkeprodusentene like tett og godt som før, selv om det ikke kan skje i fysiske møter på gården. Derfor tilbyr TINE Rådgiving møter og avtaler gjennom bruk av data- og telefonverktøy.

 Tidligere i uka sendte TINE ut varsel om permitteringer til om lag 120 medarbeidere i TINE Rådgiving med virkning fra 1. april.  Omfanget av digitale tjenester påvirker hvor mange rådgivere som faktisk blir permittert. Permitteringsvarsel til medarbeidere i TINE Rådgiving

Noen gårdbrukere har tolket dette som at rådgivingstjenesten stanser opp så lenge korona-trusselen er til stede. Det er ikke riktig.
Distriktssjefene i TINE Rådgiving har nå sendt epost til alle TINEs melkeprodusenter og orientert om mulighetene for digitale rådgivingstjenester.

Sikre egen beredskap

I disse korona-tider minner TINE Rådgiving om nytten av at hver enkelt produsent sørger for at beredskapsplan er tilgjengelig og revidert. Dette for å sikre egen beredskap i forhold til smitte og håndtering av korona-situasjonen. 
Ta kontakt med TINEs beredskapstelefon på 902 50 372 for spørsmål, og spesielt dersom noen i fjøset (melkeprodusent, avløser etc) har fått påvist koronasmitte.  

Ikke nøl med å ta kontakt

–Ønsker du å ta en gjennomgang av din produksjon, lage smittevernplan/beredskapsplan, hjelp til KSL-egenrevisjon eller andre sider ved drifta? Vi bistår gjerne i tida framover. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for nærmere avtale, oppfordrer direktør rådgiving, Heine Bakke. 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås