Meny

Tankbil med motiv fra gårdsbruk

TINE Råvarehåndtering har nå tatt i bruk den første tankbilen med motiv fra gårdsbruk på tanken. Det er Per Otto Ramsland som har æren av å kjøre denne fargesprakende bilen som tiltrekker seg mange kommentarer og fotografer.

 Begge sidene på tanken er dekorert med motiv fra Sogn & Fjordane. Det ene motivet er fra Stardalen i Jølster og det andre fra Eggestøylen i Gloppen. Ramsland legger ikke skjul på at han tiltrekker seg mye oppmerksomhet. 

Populært fotomotiv 
- Mange kommer bort til meg og prater. De skryter av bilen og av TINE og mange tar bilder, sier Ramsland, som forteller at han snart skal til Belgia med det første fløtelasset med den nye bilen for produksjon av Kremtopp.
- Jeg håper jeg snart kan få en tur til Sogn & Fjordane slik at jeg kan se hvordan det ser ut der bildene er tatt, sier Ramsland med et lite glimt i øyet og mener at det hadde vært bedre med fine gårdsmotiv fra Jæren, fortsatt med glimt i øyet.

Effektiv bil
Trekkvogn og semitrailer veier kun 17.200 kg. Med 50 tonn totalvekt betyr dette en nyttelast på 32.000 liter melk eller 33.000 liter fløte.

Skal prøve oss fram
- Dette er den første bilen som har fått motiv av gårdsbruk på tanken. Vi skal prøve oss frem. Det hadde vært flott om alle tankbilene våre hadde slike motiv, men vi må først prøve om dekorasjonen tåler vaskemidler, vær og vind. Vi har plan om en tilsvarende i 2017, så får vi se det an videre, sier flåteansvarlig Frode Eggan. 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås