Meny

Storavtale for ostesalg i USA

Pierre Guerin, President Couturier North America LLC til venstre og toppsjef John J. Sullivan i TINE-eide Norseland Inc. til høyre.
Pierre Guerin, President Couturier North America LLC til venstre og toppsjef John J. Sullivan i TINE-eide Norseland Inc. til høyre.

TINEs datterselskap Norseland Inc. inngikk nylig en samarbeidsavtale med det franskeide osteselskapet Couturier North America LLC. Samarbeidet innebærer at Norseland tar over salg, markedsføring og distribusjon av alle ostene det franske selskapet selger i USA. Avtalen er viktig for å sikre salgsvolumet til Norseland i Nord-Amerika.


- Vi er svært fornøyd med å ha fått til denne spennende alliansen med Couturier North America, og vi ser frem til å legge deres fantastiske merkevarer til vår portefølje, sier John J. Sullivan, som leder TINE-eide Norseland Inc. i USA, til nettavisen delimarketnews.com.

Alliansen innebærer at alt salg, markedsføring, distribusjon og logistisk ansvar blir overført til Norseland for alle markedssegmenter, skriver partene i felles pressemelding.

I en felles uttalelse til sine kunder sier partene at samarbeidet er en spennende mulighet for vekst for alle spesialproduktene innenfor alliansen. «Hver enkelt av de fremragende spesialmerkevarene vil bli styrket gjennom felles markedsføring og kampanjer», skriver de.

En av verdens største på geit

Couturier North America er datterselskapet til franske Eurial. Selskapet er en ledende aktør innenfor det franske geitostmarkedet, og er samtidig en av de største geitemelkmottakerne i verden. Selskapet har siden 2012 produsert geitost i USA og importerer samtidig en rekke spesialitetsgeitoster.

For Norseland er avtalen spesielt hyggelig etter at selskapet mistet samarbeidet og mye omsetning etter tap av en tilsvarende avtale med Woolwich tidligere i år. Ønsker du å lese hvilke merker som inngår i samarbeidet, kan du lese det i pressemeldingen nevnt over.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås