Meny

Sp og LO besøkte Oslo-meieriet

Både LO-leder Gerd Kristiansen og statsråd Trygve Slagsvold Vedum syntes det var stas med lageret på Kalbakken. Her sammen med klubbformann Roger Karlsen. Foto: Sverre Stenseng
Både LO-leder Gerd Kristiansen og statsråd Trygve Slagsvold Vedum syntes det var stas med lageret på Kalbakken. Her sammen med klubbformann Roger Karlsen. Foto: Sverre Stenseng

Sammen med LO-leder Gerd Kristiansen var matstatsråd Trygve Slagsvold Vedum (Sp) raskt innom TINE Meieriet Oslo fredag morgen. Temaet for besøket var prosenttoll på ost.

Kampen om taburettene i årets Stortingsvalg er i full gang, og for Senterpartiet handler det om å bite seg fast i flest mulig av disse. Temaet fredag morgen var prosenttoll på ost og hvilken betydning det kan ha for arbeidsplasser i norsk næringsmiddel industri, dersom tollen fjernes eller reduseres. Derfor var også LO-leder Gerd Kristiansen til stede, sammen med første nestleder, Anne Berit Aker Hansen, i Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).

Klubbleder Roger Hansen (NNN) ved TINEs anlegg på Kalbakken i Oslo deltok i møtet. Han fikk en fin prat med statsråden og LO-lederen om viktigheten av å ha næringsmiddelindustri i Norge basert på norske råvarer, og at det var viktig å sikre disse industriarbeidsplassene.

TINE var også representert ved meierisjef Marte Grøtan og konserndirektør TRM Johnny Ødegård. Pressen var representert ved Avisenes nyhetsbyrå (ANB).

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås