Meny

Sp og LO besøkte Oslo-meieriet

Både LO-leder Gerd Kristiansen og statsråd Trygve Slagsvold Vedum syntes det var stas med lageret på Kalbakken. Her sammen med klubbformann Roger Karlsen. Foto: Sverre Stenseng
Både LO-leder Gerd Kristiansen og statsråd Trygve Slagsvold Vedum syntes det var stas med lageret på Kalbakken. Her sammen med klubbformann Roger Karlsen. Foto: Sverre Stenseng

Sammen med LO-leder Gerd Kristiansen var matstatsråd Trygve Slagsvold Vedum (Sp) raskt innom TINE Meieriet Oslo fredag morgen. Temaet for besøket var prosenttoll på ost.

Kampen om taburettene i årets Stortingsvalg er i full gang, og for Senterpartiet handler det om å bite seg fast i flest mulig av disse. Temaet fredag morgen var prosenttoll på ost og hvilken betydning det kan ha for arbeidsplasser i norsk næringsmiddel industri, dersom tollen fjernes eller reduseres. Derfor var også LO-leder Gerd Kristiansen til stede, sammen med første nestleder, Anne Berit Aker Hansen, i Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN).

Klubbleder Roger Hansen (NNN) ved TINEs anlegg på Kalbakken i Oslo deltok i møtet. Han fikk en fin prat med statsråden og LO-lederen om viktigheten av å ha næringsmiddelindustri i Norge basert på norske råvarer, og at det var viktig å sikre disse industriarbeidsplassene.

TINE var også representert ved meierisjef Marte Grøtan og konserndirektør TRM Johnny Ødegård. Pressen var representert ved Avisenes nyhetsbyrå (ANB).

 

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås