Meny

Sommernyheter fra TINE

Vi lanserer Litago UTEN, TINE Cottage Cheese fettfri og en rekke nye spennende smaker og størrelser i TINE Kesam®-porteføljen. Snart er det sommer og sesong for smådrikke. Vi lanserer Noisy med smak av rød appelsin, TINE Limonade isTe Sitron og TINE isTe Limonade Appelsin og lader opp til OL med TINE IsKaffe Rio CocoLatte.

Litago Uten

Litago Uten er en sjokolademelk basert på lettmelk. Sjokolademelken er ikke tilsatt ekstra sukker eller søtstoff, i tillegg er den laktosefri. Dette er den første sjokolademelken på markedet som er uten tilsatt sukker eller søtstoff! Den søte smaken kommer fra melkens naturlige innhold av melkesukker og fra aroma.


Biola Frokostsmoothie Mango/Pasjonsfrukt

Biola Frokostsmoothie Mango/Pasjonsfrukt er den første drikkeklare frokosten på markedet! Det er en økende trend internasjonalt med drikkeklare frokostsmoothier i utlandet. Også her hjemme ser vi at etterspørselen for måltider på farten er stor. Biola Frokostsmoothie inneholder mye frukt og korn og Biola naturell med unike bakteriekulturer. Biola Frokostsmoothie er rik på protein og fiber, og inneholder 1,5 prosent tilsatt sukker.

 

TINE Cottage Cheese fettfri

TINE Cottage Cheese fettfri er rik på proteiner. Smaken er mild og frisk og den er merket med nøkkelhull. Første fettfrie varianten av Cottage Cheese i Norge (mindre enn 0,5 prosent fett). TINE Cottage Cheese smaker godt som pålegg, til baking, til salater, i desserter eller nyt den som den er. TINE Cottage Cheese Fettfri er merket med Nøkkelhull. Nøkkelhullet er et symbol som skal gjøre det enkelt for deg å velge sunnere matvarer.

TINE Kulturmjølk Lett

Nå lanseres TINE Kulturmjølk Lett, med 1,2 prosent fett, i Coop. Den har en frisk og god smak og er god både som drikke og som ingrediens i ulike matretter. Den kommer i tillegg til vanlig Kulturmjølk og Kulturmjølk Skumma.

 

Kesam®

I tillegg til nye smaker lanserer vi også Kesam® Mager og Kesam® Vanilje i større beger (420g).

Kesam® Mager Blåbær

Kesam® Mager kommer i en ny smak som selges i Coop-butikker over hele landet. Blåbær er en populær, spennende smak og den er et smart valg til desserter og på frisk frukt/bær. Kesam® er kvarg med 0,9 % fett og den er rik på proteiner.

Kesam® Jordbær Rabarbra

Kesam® kommer også med en ny smak som selges i Rema-butikker over hele landet. Jordbær rabarbra er en frisk, spennende smak og den er et smart valg til desserter og til friske bær/frukt. Kesam® Jordbær Rabarbra er kvarg med 6,4 % fett og den er rik på proteiner. Passer for de som er opptatt av å leve riktig og å gjøre noe ekstra ut av de små og store anledningene som byr seg i hverdagen.

Smådrikke

Noisy Rød appelsin

Nå kommer vi med en ny Noisy med smak av rød appelsin som kun har 19 kcal per 100ml. Den nye Noisy-varianten er for de forbrukerne som er bevisste på kaloriinntak og har ca. 50 prosent mindre kalorier enn tradisjonell sukkerholdig brus. Som alle de andre Noisy-variantene inneholder også denne fruktjuice og sprudlende kullsyrevann.

 

TINE Limonade IsTe sitron og TINE Limonade IsTe appelsin

Vi lanserer et nytt produkt innen isTe-serien: TINE Limonade IsTe sitron og TINE Limonade IsTe appelsin. Vi kombinerer te og limonade, noe som gir en mer fruktig smak enn vanlig iste. De smaker forfriskende og leskende. TINE Limonade IsTe appelsin vil kun bli solgt i KBS.

 

Sesong

TINE Yoghurt Sommerfrisk

TINE Yoghurt feirer OL i Brasil med nye og eksotiske smaker: Lime, Eple/Guava, Ananas/Graviola, of Kokos. Nye favoritter for hele familien.

TINE IsKaffe Rio CocoLatte

Vi lader opp til OL med å hylle kaffelandet Brasil. TINE IsKaffe Rio CocoLatte er en unik IsKaffe-variant med smak av sjokolade og kokos. Den selges i en begrenset periode, fra mai og til september.

Go’ sommer ZERO Sitron  & Lime/ Ananas & Kokos

Etter ønske av forbrukerne blir det gjensyn av favorittene Go’sommer ZERO Ananas & Kokos og Go’sommer ZERO Sitron & Lime. Som alle ZERO-yoghurtene helt uten tilsatt sukker. Produktet inneholder kun sukkeret som naturlig er tilstede i melk og frukt/bær, samt søtstoff for å gi produktet den søte, gode smaken som har gjort Go’morgen så populær.

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås