Meny

Sommerens nyheter fra TINE

En helt ny hverdagsost, brunost med tilsatt jern og en rekke nyheter som du kan ha med deg på farten. Det er blant sommernyhetene fra TINE som vil være tilgjengelig i butikk fra 2. mai.

Ny hverdagsost til folket!

Østavind® både i skiver og bit

Forbrukerne ønsker en hverdagsost med mer smak, derfor lanserer vi Østavind®. Østavind er en helt ny hverdagsost med mer smak, som er like godt egnet til brødskiva som til matlaging og snacks. Den er ystet på Sømna ved Helgelandskysten, i det frodige landskapet mellom det ramsalte havet og mektige fjell. Resultatet er en ost med karakter og en rik, fyldig og aromatisk smak, som sammen med sin småhullete struktur gir en helt ny osteopplevelse. Østavind er lagret i minst 5 måneder for å gi osten fylde og karakter.

Brunost for barn – nå med tilsatt jern

JUNIOR Fløtemysost 26%

Nå lanserer TINE Norges eneste brunost tilsatt jern, Junior Fløtemysost. Undersøkelser viser at mange barn får i seg mindre jern enn hva som er anbefalt, og denne brunosten er spesielt utviklet for barn i vekst. Brunosten er i tillegg naturlig rik på flere viktige næringsstoffer for barn, deriblant kalsium og jod. Dette er en søt og mild brunost, akkurat slik barna vil ha den. Osten er ikke tilsatt sukker, alt sukkeret kommer fra melken.

TINE Ekte Geitost - skivet pakning

Vi lanserer også TINE Ekte Geitost i skivet-pakning. Etterspørselen av ost på geit øker. Forbruker velger ofte skivede varianter til variasjon, og lanseringen av TINE Ekte Geitost skivet skal derfor nå både eksisterende og nye geitostspisere.

Ekte skivet geitost

 

Ny hverdagsbar fra Go’morgen

Go’morgen müsli- og nøttebar - pekannøtt/salt karamell og tranebær/yoghurtsmak 45 g

Forbruker etterspør en hverdagsbar som leverer enda bedre på smak, metthet og mindre sukker, en naturlig rolle for Go’morgen å ta. De nye barene er inspirert av den gode müslien fra Go’morgen yoghurten. Müsli- og nøttebaren med pekan og salt karamell er dyppet i deilig melkesjokolade. Den har 30 prosent mindre sukkerarter enn snittet i kategorien, er rik på fiber og en kilde til protein.

 

Et godt alternativ til rømme

TINE Lett 2%

Nå lanserer vi TINE Lett 2%, et godt alternativ til rømme. Produktet har to prosent fett, en fyldig konsistens og en mild smak som passer til det meste. TINE Lett har 89 prosent mindre fett enn Lettrømme 18 % fett, noe som betyr at du nå kan nyte den gode rømmesmaken med enda bedre samvittighet! Dette er et produkt til forbrukere som er opptatt av lette og mer proteinrike produkter.

 

Biola med smak av grønnsaker og frukt

Biola Gulrot/Appelsin 1000g

Biola Frukt+Grønt er laget på laktosefri syrnet lettmelk og inneholder 1,5 prosent tilsatt sukker. Den har en frisk og god smak av grønnsaker og frukt. Biola Frukt+Grønt kommer nå med en ny variant med en spennende og god smakskombinasjon av gulrot og appelsin. Syrnet melk med smak av grønnsaker og frukt og 30 % mindre sukker*

Ny grillserie fra TINE

TINE lanserer en grillserie som består av ferdige smaksatte produkter som er klare til bruk. Dette er produkter som bidrar til variasjon og forenkling i grillsesongen. Serien består av TINE Grill Rømme, TINE Grill Tzatziki, TINE Grill Smør og TINE Grill Kesam. Sistnevnte vil bare være å finne i Coop. De som er glad i å lage mat kommer til å elske denne serien.

TINE GRILL Rømme - smaksatt med koriander og chili 9,5% fett, 175g beger

TINE GRILL Tzatziki - smaksatt med hvitløk og agurk 1,7% fett, 175g beger

TINE GRILL Smør - smaksatt med hvitløk og chili 1,5 % salt, 125g folie 

TINE GRILL Kesam® - smaksatt med sitron, pepper og hvitløk 6,4% fett, 175g beger

 

Nyheter på farten

Litago & Stratos Milkshake

Litago og Stratos er begge kuer med mange følgere i sosiale medier. Begge er single og kanskje på leting? Norges mest sjarmerende og uventede vårflørt har utspilt seg på sosiale medier og nå er det endelig offisielt; Litago + Stratos = sant! J Lanseringen byr på det beste fra to KUnivers: Litago Milkshake med fyldig Stratos-sjokoladesmak. Målgruppen for denne nyheten er kjærlighetsglade forbrukere mellom 18-40 år. Prøv også Stratos sjokolade med Litago milkshakefyll.

 

Go'morgen ZERO Jordbær & Lime 190g

Endelig kan vi tilby en av de mest populære Go’morgen yoghurtene som ZERO. Frisk jordbæryoghurt med en dæsj lime toppet med deilig müslikrønsj. Helt uten tilsatt sukker og med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.

TINE IsKaffe Cappuccino Zero 330ml

Endelig kan vi tilby den mest populære smaken fra TINE IsKaffe som Zero. TINE IsKaffe Zero er laget av brasilianske kaffebønner, norsk melk og har i tillegg en smak av kanel. TINE IsKaffe Cappuccino Zero passer for forbrukere som er opptatt av å kutte ned på sukkeret. Denne iskaffen er uten tilsatt sukker og er søtet med søtstoff. Den har et naturlig innhold av sukker fra melken og er i tillegg laktoseredusert.

 

Sesongprodukter fra TINE

Noisy Sommer 0,4 l

Sesongvarianten Noisy Sommer er tilbake i ny drakt med en søt og frisk smak av fersken. Et og et halvt glass Noisy kan inngå som en av de anbefalte «5 om dagen» av frukt og grønt. Noisy inneholder ingen konserveringsmidler og er ikke tilsatt sukker, den har kun et naturlig innhold av sukker fra frukten.

SUNNIVA Presset Limonade 0,3 l og 0,92 l

Norges første limonade uten tilsatt sukker. Dette sesongproduktet er perfekt for varme sommerdager og inneholder druer fra Italias fastland og sitroner fra Sicilia. Den fine, rosa farger kommer fra hyllebærjuice. SUNNIVA Presset Limonade er ikke søtet med søtstoffer, og har kun naturlig søtning fra frukten. Flasken kan også pantes, som er bra for miljøet!

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås