Meny

Sommerens nye produkter fra TINE

Snart kommer sommerens nyheter fra TINE i butikkene. På menyen står blant annet TINE Norsk Cheddar, nye og friske yoghurtsmaker samt favoritten Biola Blåbær uten tilsatt sukker.

 

TINE Norsk Cheddar Skivet Burgerost
TINE Norsk Cheddar er ystet av frisk, norsk melk fra gårder i Trøndelag og foredlet til en karakteristisk og smakfull ost av våre kompetente ystere ved TINE Meieriet Verdal. Osten har unike smelteegenskaper som gjør den til en real smakshever på blant annet hamburger og toast.

Go’morgen® Yoghurt Mandarin og Yuzu
Denne sesongyoghurten har en spennende smak og et fargerikt design. Den er uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. Yuzu er en sitrusfrukt fra Øst-Asia som minner om grapefrukt med noter av mandarin.

TINE Yoghurt Lime, Eple & Ingefær
Nå får du en ny spennende TINE Yoghurt med smak av Lime, Eple & Ingefær. En frisk og spennende smakskombinasjon som egner seg godt til å toppe med ønsket granola, frukt eller bær. 

Biola® Blåbær UTEN tilsatt sukker

Biola® Blåbær Original er den mest solgte smaken i Biola®-porteføljen. Nå lanseres Biola® Blåbær uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk, frukt og bær. Perfekt til frokosten, på müsliblandingen eller i smoothie.

Biola® inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG®, som gir Biola® sin unike konsistens og smak. Biola® er i tillegg beriket med vitamin D.

Piano® Pavlovakrem
Spennende og unikt sesongprodukt i kakekremsegmentet. En helt ferdig pavlovakrem som kun skal piskes opp før den påføres marengsbunnen. Lag pavlova på 10 min. Pisket Piano® Pavlovakrem + ferdig marengsbunn + friske bær = ferdig!

Trenger du inspirasjon? På TINE Kjøkken finner du mange oppskrifter på pavlova og andre kremkaker.

OsteCompagniets Norsk Blå Burgerost
Norsk smelteost med mild smak av blåmugg. Gir burgeren et spennende smaksløft, og passer perfekt når man vil variere tilbehøret og servere noe med litt mer smak. Ypperlig smelteevne, noe som gjør den ideell på burgere, toast eller biff. Prøv den sammen med stekt sopp, frisk rødløk og chilimajones!

OsteCompagniets Norsk Salatost Urter & Hvitløk
Terninger med fersk salatost i rapsolje med urter og hvitløk. Osten er produsert i Selbu i Trøndelag. Den har mange bruksområder og passer perfekt for å heve smaken i salater, paier, ris, couscous, supper, på pizza og mye mer.

OsteCompagniets Norsk Salatost Soltørket Tomat
Terninger med fersk salatost i rapsolje med soltørket tomat. Osten er produsert i Selbu i Trøndelag. Den har mange bruksområder og passer perfekt for å heve smaken i salater, paier, ris, couscous, supper, på pizza og mye mer.

TINE Yoghurt Sesong Sommer 8-pk

Nå får du TINE Yoghurt med smak av sommer. Spennende smaker for hele familien: ananas, bringebær & rabarbra, eple & hylleblomst og kokos.

Sunniva® isTe limited edition

Sunniva® isTe Bringebær er en lettdrikkelig tørsteslukker med en frisk smak av sommer. En god og frisk smak av bringebær med et lite snev av sitron er perfekt i sommervarmen. 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås