Meny

Rømme fra nord på banketten

Tidligere deltagere på Team Norway, Kim Håvard Larsen og Sigrid Rafaelsen har komponert den eksklusive forretten.
Tidligere deltagere på Team Norway, Kim Håvard Larsen og Sigrid Rafaelsen har komponert den eksklusive forretten.

Allerede ett år i forveien er det bestemt at den nye TINE Lettrømme fra Nord skal serveres i en eksklusiv forrett under landsmøtemiddagen for Norges Kokkemesteres Landsforening i Harstad i mars 2016.

At rømmen med geitefløte, skal være en av ingrediensene på 250 tallerkener til Norges fremste kokker vil være en utsøkt PR-arena for det nye produktet.

Begeistret etter prøvesmaking

Det var kokkelauget i Harstad som bestemte dette da de var samlet for en uke siden. Neste år er lauget vertskap for landsmøtet og landsmøtebanketten. Sist lauget var samlet fikk de kose seg med flere brett av den nye rømmen. De ble så begeistret over konsistensen og smaken, at de besluttet der og da at den skal på menyen for den store, nasjonale kokkehendelsen i mars neste år.

Syrnes i begeret

Den nye rømmen produseres ved TINE Meieriet Harstad. Her produseres rømmen på "gammelmåten" ved at rømmen syrnes i begeret - ikke i tanker. Det gjør rømmeproduksjonen i Harstad særegen i TINE-sammenheng. Det er grunnen til at den siste varianten er lagt under "TINE Opprinnelse"

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2019

Snitt melkepris ku og geit august

Kr 5,13

Snitt fettprosent kumelk august

4,20%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås