Meny

Pilene peker oppover for TINE Yoghurt

Det siste året har et helt team jobbet i kulissene med å snu salgstallene for TINE Yoghurt, nå er det grønne tall over hele linja. Vi tok en prat med merkeutvikler for TINE Yoghurt, Hege Fjereide, for å høre mer om de fantastiske resultatene.

– De gode resultatene skyldes et omfattende arbeid med innsikt, utarbeidelse av strategi og tiltak basert på innsikt, og ikke minst sterk gjennomføring i verdikjeden helt ut i butikk, forteller Hege.

En snuoperasjon i dagligvare

TINE Yoghurt omsetter for 693 millioner norske kroner ut av norsk dagligvare (siste 52 uker) og er med dette det største produktet målt i verdi og volum innenfor kategorien "kjølte mellommåltider". I løpet av det siste året har TINE Yoghurt gjennomgått en snuoperasjon i dagligvare: fra negativ utvikling i verdi og volum til positiv vekst på begge!

– Hittil i år har TINE Yoghurt en vekst på 2,2% i verdi og 5,2% i volum. Dette er vekst fra en allerede stor base og tilsvarer en økning på hele 5,8 millioner og 428 0000 kg/l hittil i år sammenlignet med samme periode i fjor. TINE Yoghurt har med dette en stabil verdiandel og tar volumandeler i kategorien, sier Hege.

Hele Norges favoritt siden 1957 og i fremtiden

For det norske folk skal TINE Yoghurt representere kvalitetsyoghurt fra de mange små og store gårdene over hele landet som i fellesskap eier TINE. TINE Yoghurt er den naturlige og friske smaken av norsk yoghurt - hele Norges favoritt siden 1957.

– Det skal vi sikre at vi fortsatt er, gjennom å være relevante, friste og inspirere til å bruke yoghurt på nye måter. TINE Yoghurt skal representere den beste smaken, tilby smaksvariasjon og drive utviklingen av smakspreferanser gjennom å være i front. 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås