Meny

Oster fra TINE på menyen under NHOs årsmiddag

Norvegia Special reserve 5 år
Norvegia Special reserve 5 år

I går var Norges næringstopper samlet til en årsmiddag i Oslo Spektrum. På menyen var det flere av TINEs spesialiteter, blant annet Norvegia Special Reserve 5 år.

Bocuse d’Or Norge «Olympiatoppen for norske mesterkokker», var kulinarisk rådgiver for NHO i forbindelse med deres årsmiddag tirsdag 9. januar. Temaet på NHOs årskonferanse er «Verdien av arbeid». Gunnar Hvarnes, faglig leder i Bocuse d’Or Norge, har nøye satt sammen en meny og valgt ut råvarer som godt representerer det verdien av arbeid i matnæringen. Vi er stolte av at flere av våre produkter fra ostebanken, nemlig Jarslberg® Special reserve 5 år, Norvegia Special reserve 5 år. Også vår Chevre frå Haukeli var på menyen, under «skog fjell og vidde». 

– Vi sprekker av stolthet over at flere av våre oster blir regnet som det beste av det beste av norsk mat, og ble valgt ut til å være en del av denne middagen. Jeg tror at flere fikk øynene opp for hvor mye god mat vi produserer i dette landet, sier Kathrine Mo, konserndirektør Innovasjon & Marked.

Bocuse d’Or Norges samarbeid med NHO bidrar til å løfte norsk mat. De satt sammen en meny med råvarer fra norske fjorder, vidder og gårder. Det har vært viktig at menyen viser viktige sider ved norsk matproduksjon, som innovasjon, verdiskaping, bærekraft og faglig kompetanse. Men viktigst av alt er selvsagt at det smaker godt.

– Gastronomien presenterer på en respektfull måte alt arbeid og innsats som gjøres fra hav og jord til bord. Når en kokk har glede av sitt yrke og blitt en god håndverker, er det kvaliteten på råvaren som avgjør hvor vellykket en rett blir. Å finne gode råvarer utgjør en stor del av hverdagen til en seriøs kokk, og det har det gjort også i denne forbindelsen. Menyen er ujålete og norsk, og fremhever yrkesstolthet, håndverk og råvare, sier Gunnar Hvarnes. 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås