Meny

Nye ledere i TINE Rådgiving og Medlem

Harald Volden (f.v.), Heine Bakke og Ola Mogstad.
Harald Volden (f.v.), Heine Bakke og Ola Mogstad.

TINE Rådgiving og medlem blir delt inn i tre avdelinger. Nå er det klart hvem som skal lede avdelingene. Harald Volden blir leder for fag og systemavdelingen, Ola Mogstad skal lede organisasjonsavdelingen, mens Heine Bakke blir leder for rådgivingsavdelingen.

Alle tre tiltrer sine nye stillinger 1. september, og vil være en del av den nye ledergruppa TRMP. Fram til 1. september gjelder dagens organisasjonsmodell.

Leder for fag og systemavdelingen. Harald Volden (51) er Dr. Agric fra NLH og kommer fra stillingen som sjef for fagavdelingen på Ås hvor han har vært tilknyttet siden 2002.

Den nye lederen for organisasjonsavdelingen Ola Mogstad (56) er utdannet ved NLH, og har vært ansatt i TINE siden 1988. Mogstad tar med seg erfaring blant annet fra stilling som organisasjonssjef i TINE Midt-Norge og senest som regionssjef i TRM.

Heine Bakke (56) har takket ja til stilling som leder for rådgivingsavdelingen. Han er også utdannet fra UMB, og har de siste seks årene vært distriktssjef i TRM. Bakke kom til TINE i 1998 og har erfaring blant annet som rådgiver og med organisasjons- og bedriftsutvikling.

Direktør i TRM, Johnny Ødegård, er meget tilfreds med at personene er plass, og er sikker på at vi vil få en svært kompetent og ambisiøs ledelse.
-Avdelingen er inne i en god utvikling med klar salgsøkning og stor fokus på kompetanse. Jeg er sikker på at tilpasningen vi gjør nå vil bidra til tydeligere styringssignal i de tre linjene og at vi klarer å holde den gode utviklingen videre.

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås