Meny

Ny konserndirektør for utvikling

Lise Falkfjell starter som konserndirektør utvikling 1. mars 2015.
Lise Falkfjell starter som konserndirektør utvikling 1. mars 2015.

Lise Falkfjell (44) er ansatt som konserndirektør Utvikling og får ansvar for områdene Strategi- og forretningsutvikling, Konsernutvikling og HR. Falkfjell tiltrer stillingen 1. mars. Hun kommer fra stillingen som prosjektleder for Styrk TINE fag- og støttefunksjoner.

- Lise Falkfjell er en samlende, handlekraftig og erfaren leder med både linje- og stabserfaring. Jeg er trygg på at hun er en god person til å lede det strategiske utviklingsarbeidet i TINE. Hun er endrings- og markedsorientert, noe som er viktig i denne rollen, sier konsernsjef Hanne Refsholt.

Gi økt konkurransekraft
Rollen som konserndirektør Utvikling er ny i konsernledelsen. Området skal gi TINE økt konkurransekraft, tempo og fleksibilitet inn i en fremtid som preges av stadig større konkurranse og høyere endringstakt.
Konsernområdet Utvikling skal gi forbedringer strukturelt og operasjonelt, og løfte TINE innen kompetanse- og ledelse.

Vil styrke markedsposisjonen
Falkfjell har 14 års fartstid i TINE, og har en et hovedfag i psykologi (cand.polit.) fra NTNU og en master i økonomi, administrasjon og ledelse fra Handelshøyskolen BI. I TINE har hun blant annet hatt roller som konstituert daglig leder for Sunniva Drikker, og direktør for konsernutvikling, i tillegg til prosjektlederansvar for flere strategiske prosjekter.

- Jeg er veldig stolt over å ha fått jobben og samtidig ydmyk for ansvaret som ligger til rollen. Jeg ser fram til sammen med sterke kollegaer å samle disse strategiske trådene inn i ett ansvarsområde, og til å prege de viktige veivalgene som ligger foran oss på en måte som forsterker posisjonen vår i markedet, sier den nyansatte konserndirektøren.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås