Meny

Medaljedryss i Herning

Byrkjelo, Frya og Tretten fikk ærespremier på International Food Contest i Herning i dag. I tillegg ble det delt ut fem gullmedaljer, 26 sølv og 18 bronse til TINEs meierier.

13. – 15. november arrangeres International Food Contest i Herning i Danmark.  Dette er en stor utstilling av mat fra mange ulike land og konkurranse om ærespremier og medaljer.  Hovedvekten er på meieriprodukter og totalt deltar ca 1500 oster, smør og konsumprodukter.  TINE deltok med 169 produkter fra 27 anlegg. 

I dag er resultatene klare. TINE har fått følgende tre ærespriser:

  • TINE Meieriet Byrkjelo for Ekte geitost.
  • TINE Meieriet Frya for Nyt lakrisyoghurt.
  • TINE Meieriet Tretten for Rislunsj med pasjonsfrukt.

To gull til Tana

TINE Meieriet Tana forsynte seg med to gullmedaljer, en for TINE Lett og en for Fyldig yoghurt fersken. Storsteinnes fikk gullmedalje for Nøkkelost lettere, Brumunddal for Litago Sjokolademelk og Oslo for Lettrømme.

- Dette bekrefter at TINE sine produkter hevder seg godt i konkurranse med meieriprodukter fra våre naboland, sier Elin Simonstad Valle i marked og innovasjon. Det er hun som koordinerer TINEs deltagelse.

Her kan du se den komplette premielista: https://foodcontest.dk under fanen Mejeri.

13 dommere fra TINE er med

Alle produktene bedømmes før de stilles ut og TINE har 13 dommere som skal være med på dette dagen før utstillingen åpner.  Produktene deles inn i ulike grupper som bedømmes av fire – fem trente dommere, 20 grupper for ost, to for smør/margarin og 15 for konsumprodukter.  Alt i alt deltar mellom rund 180 dommere.

Faglig møteplass

Formålet med utstillinga er å fremme den faglige stoltheten gjennom bedømming og premiering av meieriprodukter. I mer enn 100 år er meieriprodukter blitt bedømt og premiert og utstillingen fungerer også som et faglig møtested for meieribransjen.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås