Meny

Markedsplan 2016

I 2016 vil vi ha spesielt fokus på å tilby styringsverktøy og profesjonell rådgiving innen melkekvalitet, bedriftsstyring og -utvikling til TINEs melkeprodusenter.
I 2016 vil vi ha spesielt fokus på å tilby styringsverktøy og profesjonell rådgiving innen melkekvalitet, bedriftsstyring og -utvikling til TINEs melkeprodusenter.

TINE Rådgivings markedsplan for 2016 er en ambisiøs plan med ambisiøse mål! Den gir føringer for alle markedsaktiviteter i TINE Rådgiving. Den viser hva vi skal jobbe aktivt med gjennom året, hvilke utfordringer vi har og hvordan vi vil møte disse.

Våre ambisjoner er å bidra til å sikre TINEs konkurransekraft, jevn råvareforsyning og melkekvalitet tilpasset markedets behov, samt bidra til lønnsom drift og melkeproduksjon for TINEs medlemmer. Gjennom profesjonell rådgiving tilpasset kundens behov, samt fokus på høy og rett melkekvalitet, vil vi tilstrebe og nå våre mål.

 

Markedsfokus

Dette året vil vi ha spesielt fokus på å tilby styringsverktøy og profesjonell rådgiving innen melkekvalitet, bedriftsstyring og -utvikling til TINEs melkeprodusenter. TINE Bedriftsstyring og rådgivningstjenester innenfor disse fokusområdene vil stå sentralt i vårt arbeid med å bistå melkeprodusentene med å førebu seg på kommende utfordringer og krav i 2024.

Våre markedsaktiviteter og kampanjer vil vi fokusere på økt kundetilfredshet, videreutvikling av TINE Bedriftsstyring sammen med brukerne og tilby relevante rådgivningstjenester levert av profesjonelle rådgivere med høy kompetanse som skaper verdi og lønnsomhet for TINEs melkeprodusenter på kort og lang sikt. - Slik styrker vi TINE Rådgivings konkurransekraft overfor våre kunder.

Videre vil vi ha fokus på jevn melkeleveranse av rett melkekvalitet tilpasset markedets behov gjennom hele året. - Slik styrker vi TINEs konkurransekraft overfor forbruker.

TINE Rådgiving er den mest kompetente rådgivertjenesten i norsk melkeproduksjon og vil tar mål av oss å være melkebondens foretrukne kompetansepartner.

Her finner du mer informasjon om våre rådgivingstjenester.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås