Meny

Møt TINEs nye innovasjons- og markedsdirektør

Den nye  innovasjons- og markedsdirektøren i TINE, Rick Lawrence, i samtale med konsernsjef Gunnar Hovland. (Foto:Ole Martin Buene)
Den nye innovasjons- og markedsdirektøren i TINE, Rick Lawrence, i samtale med konsernsjef Gunnar Hovland. (Foto:Ole Martin Buene)

Rick Lawrence kan nok norsk til å si «jeg heter Rick» og «hyggelig» og gleder seg til den nye jobben han skal ta fatt på. Spill videoen for å se en prat med han og Gunnar, hvor de snakker om forventninger og fremtid.

1. juli starter Rick Lawrence sin nye jobb som direktør for Innovasjon og Marked. Før den tid håper han å lære seg mer norsk enn «jeg heter Rick» og «Hyggelig». Selv om det er en god start. På sitt første besøk i Lakkegata har han fortalt litt om seg selv, sine tanker rundt det å starte i TINE og vår nye strategi.

 Lawrence tar med sin kone og tre barn fra Kuala Lumpur hvor han i skrivende stund er markedsdirektør for Mondelez i Asia og har fartstid fra både Unilever, Heineken og Cadbury.

Selv om det er mange forskjeller mellom andre internasjonale bedrifter og TINE, ser han også mange likheter. Han legger spesielt vekt på styrken til merkevaren som TINE er, men ser også utfordringene vi står ovenfor i den kommende tiden med økt konkurranse utenfra. Han mener strategiarbeidet som gjøres nå er både viktig og riktig, og gleder seg samtidig til å gjøre dette enda mer håndfast for medarbeidere flest.

Han fokuserer også på laginnsats og ledelse i det han nå skal begi seg ut på.

- Jeg er ikke her for å lede merkevaren, jeg er her for å lede teamet. Og så langt, fra hva min familie og jeg ser, er det mange likheter med norsk og nordisk kultur og hva vi er vant til. Mange åpne og direkte samtaler, som jeg synes er veldig viktig for å ta riktige avgjørelser. Min kones far var melkebonde, så dette føles litt som å komme hjem for meg personlig. 

Ta en titt på videoen ovenfor for å se hele samtalen med Gunnar.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås