Meny

Møt oss på Dyrskun 8.-10. september

Norges største handels- og landbruksmesse blir i år arrangert fra 8. til 10.september. I Husdyrhallen har TINE Rådgiving stand i første etasje, og TINE Medlem har fellesstand med Nortura, Felleskjøpet og Landkreditt Bank i andre etasje.

I år har frister vi med konkurranse på standen til TINE Rådgiving. Møt opp på standen og registrer deg, og dermed er du med i trekningen av en time gratis valgfri rådgiving. Ny vinner trekkes hver dag. 

På standen kan du også lære mer om regnskaps- og økonomitjenesten AgroSmart. Gå ikke glipp av messetilbudet på denne tjenesten eller en prat med vår samarbeidspartner Azets. I tillegg har vi quiz med fine premier, så det er absolutt turen verdt å stikke innom vår stand. 

Fesjå siden 1850

I over 150 år har handels- og landbruksmessen, folkefesten og fesjået Dyrsku'n samlet over 90.000 mennesker fra hele Sør-Norge hvert år. Det hele startet rundt 1850 da det var fesjå en rekke plasser i Telemark. Her møtte bøndene fram for å handle og selge. Først og fremst var det handel med dyr, men etter hvert kom det også andre varer til. Det var ikke uvanlig at 400-500 dyr var til salgs på markedene.

Etter hvert var det sterke krefter som ville ha fesjåene samlet på et fast sted, og da Even Høyesen Nordgarden stilte et 100 daa stort område til disposisjon, samtidig som statsagronom Johan Lindequist jobbet iherdig med myndighetene, ble det avgjort at fesjåene skulle holdes i Seljord. Slik ble Dyrskuhistorien til.

Stort mangfold

I dag er det et møtested og kunnskapsarena for alt fra omsetning av landbruks- og anleggsmaskiner, kniv- og klokkehandel, til lokalmat og en husflidutstilling med utstillere frå hele landet. Dyrene finner du selvsagt fortsatt her.

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås