Meny

Møt oss på Agrovisjon 2019

Rogalands landbruk inviterer bønder og andre landbruksinteresserte til årets arrangement 1.- 3. november i Stavanger Forum. Agrovisjon er en møteplass for faglig og teknologisk oppdatering av jordbruket. Landbruksmessa er også en sosial arena med festmiddag og bondepub.

Agrovisjon har blitt arrangert hvert 3. år siden 2007 i Stavanger Forum.

Du kan gjøre deg kjent med det faglige og sosiale programmet på Agrovisjons egne nettsider, og planlegge hva du ønsker å få med deg. Du kan også laste ned Agrovisjon-appen, i App Store eller på Google Play, med blant annet utstillersøk og kart over messeområdet på Stavanger Forum.

Det arrangeres også Ung bonde-kurs 1.-2. november på Scandic Forum Hotel, som er et samarbeid mellom Rogaland Bondelag, Nortura, TINE, Felleskjøpet RA og Landkreditt.

Besøk oss i hall C

Du finner TINE Rådgiving og Medlemsservice, som tidligere år, på fellestand med Rogaland Landbrukspark, standnr. C-316. Vi kan friste med gode råd og fagprat, og aktiviteter på standen.

- Ta med egen fôrprøve og få den analysert med X-Nir pistol på standen! X-Nir er et håndholdt analyseverktøy som raskt analyserer bl.a. tørrstoff, råprotein og fett i fôret med nær-infrarødt lys.

Du kan slå av en prat med ulike tillitsvalgte som blir å treffe på standen alle dager, og på lørdag 2. november kan du også møte vår konserndirektør, Johnny Ødegård mellom kl. 11.30 og 13.30.

Mjølkebonden jakter på forbedringer

Gjennom aktiviteter på vår stand kan du få med deg rådgivere til å lete etter potensialet på nettopp din gård. Kanskje vil du og møte kollegaer som vil være med å jakte på marginer. Møt kunnskapsrike rådgivere som er kløppere på tallknusing og til å se potensialet.

I tillegg står vi klare til å høre de gode historiene. Godt humør og erfaringsdeling er et positivt bidrag til god bondehelse.

Vi sees på Agrovisjon!

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit august

Kr 5,35

Snitt fettprosent kumelk august

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås