Meny

Iskremfabrikken i Brevik er solgt

Diplom-Is har inngått avtale med en lokal gruppering i Grenland om salg av iskremfabrikken i Brevik. Intensjonen til de nye eierne er å få til næringsmiddelproduksjon i lokalene.

Diplom-Is har jobbet aktivt for å få til fortsatt næringsmiddelproduksjon i Brevik.
– Det er viktig hva som skjer etter oss og derfor har vi jobbet ganske intenst sammen med en lokal gruppering i Grenland med tanke på å få til fortsatt næringsmiddelproduksjon i lokalene. Vi vil følge utviklingen fremover nøye, sier Rita Kristin Broch, adm. direktør i Diplom-Is AS.

– Markedet er tøft og det er vanskelig å etablere ny næringsmiddelproduksjon i Norge, men vi jobber med ulike alternativer. Diplom-Is har strukket seg langt for å få til næringsmiddelproduksjon i et distrikt som nå mister denne type arbeidsplasser. De har vært opptatt av etterbruk og vist forståelse for regionens behov, sier Stefan Kristiansen som representerer kjøperne.

I april 2013 besluttet Diplom-Is å samle all iskremproduksjon på Gjelleråsen i Oslo og legge ned iskremfabrikken i Brevik. Siste produksjonsdag blir 19. desember.

Jobber intenst med å finne løsninger for medarbeiderne
Fra vedtaket ble gjort har Diplom-Is jobbet med å skaffe nytt arbeid for de 45 medarbeiderne, i eller utenfor Diplom-Is.
– Det gjenstår nå 19 personer som vi jobber aktivt med for at de skal finne en ny varig løsning utenfor Diplom-Is. Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne løsninger for alle, sier Broch.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås