Meny

Her er vårens nyheter fra TINE

Å lage sunnere produkter med god smak, handler om mye mer enn å fjerne sukkeret fra produktene. Det handler om å tørre å tenke nytt. Dette vet TINE som har forsket på smak i mange år. Gjennom innovasjon reduserer TINE stadig sukkeret i matproduktene du spiser hver dag, uten at smaken endres. Den gode nyhetene er at dette kommer hele befolkningen til gode!

Målet til TINE har alltid vært å kunne tilby gode alternativer, og gjøre det enklere å velge hverdagsprodukter med mindre sukker – enten det er produkter som du trygt kan servere til barna dine, produkter som gir påfyll etter en treningsøkt eller som setter en spiss på lørdagsfrokosten eller festmåltidet.
Den 20. februar lanserer vi en rekke nye produkter. Noen har fått ny smak eller nytt utseende, noen er sesongprodukter mens andre produkter er helt nye innovasjoner til deg som forbruker.

 Litago® UTEN – Morsom innovasjon

Litago_Uten_L


I over 20 år har Litago® tatt lek på alvor, og frydet unge ganer landet over. Litago® har lekt seg med innovasjon og utvikling av nye smaker og konsepter siden den så dagens lys i 1994, og nå kommer Litago® med en splitter ny lekekamerat – Litago® UTEN. Litago® UTEN er den aller første sjokolademelken i Europa som er helt uten tilsatt sukker eller søtstoff. Den er dessuten laktosefri. Selv om Litago® UTEN ikke er tilsatt sukker går det ikke på akkord med den deilige Litago®-smaken. Den er et godt valg i Litago-familien og er fortsatt like morsom!

Pakning: 1 liter
Riktig næring til spretne barn
prett pluss yoghurt fra TINE er laget med tanke på barna og TINE lanserer nå en splitter ny yoghurt som inneholder både frukt, bær og grønnsaker fra juice og puré. Sprett pluss er tilsatt vitamin D som sammen med kalsium er viktig for at barns bein skal vokse og utvikle seg normalt.

Sprett frukt- og grønnsaksyoghurt er tilpasset barna både når det gjelder smak og konsistens. Den er kjempegod alene, men du kan også bruke yoghurten til å lage en spretten smoothie eller en helt egen frossen yoghurt-ispinne. 
Pakning: 4 x 120 gram

 

Fin i farta i singelbeger med skje

Fyldig_EpleGuava_LT


Nå blir det lett å spise TINE Yoghurt Fyldig når du er «på farta»: denne nyheten serveres nemlig i et singelbeger med skje i lokket! Yoghurten lanseres i tre smaker: Jordbær, pasjonsfrukt og eple & guava og den har 30% mindre sukker enn andre fruktyoghurter på farten. Den har dessuten lite fett og er rik på protein. TINE Yoghurt Fyldig er en gresk yoghurt laget på tradisjonelt vis av norsk melk, med fyldig og fløyelsmyk konsistens. Yoghurten smaker skikkelig godt og er i tillegg laktosefri.

Pakning: 165 gram

TINE Yoghurt Fyldig – den perfekte hverdagsyoghurten

Fyldig_750g_Melon_FF


TINE Yoghurt Fyldig er et lite stykke yoghurtmagi. Den fløyelsmyke yoghurten har med seg det beste fra gresk håndverkskunst, blandet med de beste smakene fra TINE. Yoghurten er deilig og fyldig, og inneholder 5% tilsatt sukker. Det gjør den til et godt valg. Den er dessuten også rik på protein og inneholder lite fett. TINE Yoghurt Fyldig er den perfekte hverdagsyoghurten både til frokost, lunsj eller som et deilig mellommåltid. Den smaker også like godt på farten, hvis du trenger raskt påfyll av noe godt. Yoghurtene kan enten nytes som den er eller i selskap av alt fra nøtter og bær, til knekkebrød og tørkede bananskiver.

Pakning: Storformat på 750 gram, TINE Yoghurt Fyldig melon og pasjonsfrukt

Piano Vaniljesaus Zero - null sukker, masse smak!

Piano_Vaniljesaus Zero_R

 Hurra! Nå kan du nyte vaniljesaus uten tilsatt sukker. Nye Piano Vaniljesaus Zero er søtet med søtstoff og har 35 % mindre fett enn annen vaniljesaus. Smaken og konsistensen er lagt tett opptil dagens Piano Vaniljesaus Original. Zero er «søt og god» og har et naturlig innhold av sukker fra melken, og den passer perfekt som tilbehør til frisk frukt og bær.
Pakning: ½ liter

Biola® Sesong Rips/Vanilje – en smak av sommer
Endelig er folkefavoritten Biola® Sesong Rips og Vanilje tilbake i hyllene. Biola® med rips og vanilje er en fettfri, syrnet melk med nøye utvalgte melkesyrebakterier. Biola® er tilsatt vitamin D som sammen med en sunn livsstil bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

Den himmelske kombinasjonen av rips og vanilje har dessuten en deilig og frisk smak av bær. Den kan nytes alene, men passer også ypperlig sammen med frokostblanding eller brød. Biola® med rips og vanilje passer dessuten perfekt til smoothiebowls der du kan blande den med frukt, bær, nøtter og masse annet godt.

Pakning: 1 liter

– Bestselgeren blir enda bedre!

Sunniva_PremiumAppelsin_1L_F

Sunniva Premium-juicene fra TINE er rene juicer som er presset fra friske frukter, og som har en fersk og god smak. Nå relanserer TINE Norges mest solgte appelsinjuice – Sunniva Premium Appelsin med fruktkjøtt, med en ny smak som er søt og rund, og veldig forfriskende. Et glass Sunniva Premium Appelsin med fruktkjøtt kan dekke 75 prosent av det daglige anbefalte inntaket av C-vitamin.

Pakning: 1 liter

Vik i Sogn + Italia = sant!
Ja, det er faktisk helt sant! TINE vet at juiceelskerne er opptatt av gode, norske råvarer og at de blir inspirert av variasjon og nye smaker, så vi tror du kommer til å elske Premium med pære og bringebær. Denne juicen har en helt unik smak for her er nemlig sesongens friske bringebær fra Vik i Sogn blandet med nydelig pærejuice fra Italia. Nam!

Pakning: 1 liter

- Bli raskt klar for neste utfordring!
Det er viktig å tenke på hva man spiser og drikker i forbindelse med treningsøktene sine. Protein bidrar til å bygge og bevare musklene, mens karbohydrater bidrar til restitusjon av normal muskelfunksjon etter en lang eller hard treningsøkt Nå lanseres et nytt tilskudd i YT-familien, nemlig en laktoseredusert restitusjonsdrikk med god smak av sjokolade og et hint av deilig kokos.

Pakning: 330 ml

 Noisy® Vår - med jordbær, rabarbra og smaksgaranti

Noisy_Vaar

Sesongvarianten Noisy® Vår er tilbake i ny drakt og med en søt og frisk smak av jordbær og rabarbra. Med innføringen av smaksgaranti garanterer TINE god smak også på denne sesongvarianten. Ett glass Noisy® Vår kan inngå som «1 av 5 om dagen». Noisy® inneholder ingen konserveringsmidler og er ikke tilsatt sukker, og har et naturlig innhold av sukker fra frukt og bær.

Pakning: 400 ml 

Is-te med spennende smak
Endelig kommer TINE isTe med dragefrukt. Dragefrukt har en mild og søt smak, og med en drage på flasken skiller den seg garantert ut i hyllen.
Pakning: ½ liter 

TINE Yoghurt Vårfrisk
Våren er her og vi er klare for nye smaker! TINE Yoghurt Vårfrisk byr på gode og friske smaker av mango, sitron, fersken og kiwi.
Pakning: 8 x 150 gram

TINE IsKaffe Dulce - ny og spennende smak
Brasiliansk kaffe, norsk melk og en dæsj med karamell må jo bli godt! Dulce er sesongens «limited edition» fra TINE IsKaffe. Den er laget av aromatisk kaffe fra Brasil, norsk melk og ikke minst med en nydelig smak av dulce de leche. Dulce de leche har sitt opphav i Sør-Amerika og ligner smaken av karamell. Den nydelige smaken pakkes inn i lekkert design.
Pakning: 330 ml

14-serien – smaksinnovasjon i ny drakt
14 er en serie med gode mellommåltider som er spesielt utviklet til deg på farten. Alle produktene er en god kilde til protein. Produktene er inspirert av både norsk og utenlandsk matkultur og er et resultat av en omfattende innovasjonsprosess. Nå kommer alle produktene i helt nytt design laget av norske illustratører.
Pakning: 160 - 170 gram

Kesam® Mager Naturell - smart til det meste
Kesam® Mager Naturell er rik på protein og er et godt valg for de som ønsker seg sunne og magre produkter med et høyt proteininnhold. Kesam® Mager Naturell egner seg godt til dipper, dressinger, som tilbehør til mat eller sammen med nøtter og bær.
Endelig tilbake i liten størrelse!
Pakning: 300 gram

Snøfrisk Lett Gressløk - en frisk nyhet

 2468 Snøfrisk lett gressløk

En smaksatt lettvariant av Snøfrisk er nå på plass. Den myke og friske kremosten har den samme gode smaken, men med 15 % fett. Den nye ingrediensen gressløk passer svært godt til syrligheten i kremosten. Snøfrisk kan brukes som pålegg, til kjøtt og fisk, og til sommerens grillmat og grønnsaker. Snøfrisk lett tåler dessuten varmebehandling godt.

Pakning: 125 gram

 

 

 

 

 

 

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås