Meny

Har du smakt TINEs nye drikker?

Biola, nå også som et melkefritt alternativ
Biola, nå også som et melkefritt alternativ

TINE lanserer nå flere nye drikkevarianter. Hva med en melkefri Biola, en TINE Stykr med kakaosmak eller TINE Milkshake i en større emballasje?

Biola

Biola Frukt Eple/Drue/Pasjon og Biola Frukt Appelsin/mandarin er en fruktdrikk tilsatt den unike Biolabakterien LGG og er et melkefritt alternativ til vanlig Biola. Én porsjon kan inngå som en av de anbefalte “5 om dagen” av frukt og grønt.

 Litago

Litago lettere kommer endelig i 1-liters emballasje, perfekt til hjemmebruk. Den er laktoseredusert og inneholder kun 1,5 prosent tilsatt sukker og 0,8 prosent fett.

 TINE Styrk

TINE Styrk er den smarte hverdagsmelken med 50 prosent mer protein og kalsium, tilsatt vitamin D, helt uten fett. Nå også med kakaosmak og kun tilsatt 0,9 prosent sukker. TINE Styrk-serien utvides med to produkter i en hendig emballasje til å drikkes på farten. Det er; TINE Styrk 330 ml og TINE Styrk Kakao 330 ml. Dette er en fettfri melk med 50 prosent mer protein, 50 prosent mer kalsium og tilsatt vitamin D.

 TINE Milkshake

TINE Milkshake sjokolade kommer nå på 750 ml emballasje. Det er samme fantastiske smak, men på en praktisk stor-emballasje med skrukork, som passer til hjemmebruk. TINE Milkshake sjokolade er for alle som liker milkshake og har gode minner fra den originale TINE milkshake.

Sunniva Original m/fruktkjøtt 1,75 liter

Sunniva Original Appelsin m/fruktkjøtt 1,75 liter. En større størrelse gir økt verdi for pengene for familier som drikker mye appelsinjuice.

 

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås