Meny

Høstnyheter fra TINE

Høsten er kommet for fullt og det betyr nylanseringer fra TINE. Her presenterer vi alle nyhetene som du finner i butikken fra 18. september.

 

Styrk syrnet melk blåbær

Styrk fettfri syrnet melk er en smakfull nyhet fra TINE. Styrk syrnet melk er naturlig rik på vitamin K2, kalsium og vitamin D, i tillegg er den fettfri og har 50 prosent mer protein enn annen melk. Samtidig får du alle de andre næringsstoffene som melk helt naturlig inneholder. Dette er et produkt som retter seg til de som er midt i livet.

14 Havregrøt Eple/Kanel

Suksessen 14 Havregrøt kommer nå med ny eple-og kaneltopping. Forbrukerne ønsker mer variasjon i spiseklar havregrøt og nå kommer vi med et alternativ uten nøtter*. 14 Havregrøt kommer med en granolatopping med tørket eple og med smak av kanel. Havregrøten laget på såkalt «steel cut» havre og melk. Dette gir grøten en helt spesiell konsistens, fyldigere og med mer tyggemotstand enn vanlig havregrøt.  Produktet inneholder totalt 1 prosent tilsatt sukker og kommer med en smak som minner om eplepai!

*kan inneholde spor av nøtter

14 Kesam® Kvarg Jordbær

Nå lanserer vi 14 Kesam® kvarg med jordbærsmak og ny spennende granola med trendy chiafrø. Kesam® kvarg er proteinrik og inneholder 19 gram protein per beger. Produktet har en fyldig konsistens, høyt proteininnhold, lite fett og er en kilde til fiber. Totalt fem prosent tilsatt sukker.

Sprett® Yoghurt Banan Uten 4x125g

Nå kommer den første fruktyoghurten til barn uten tilsatt sukker! Sprett Yoghurt Banan Uten er heller ikke søtet med søtstoff, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Sprett er et populært produkt hos barna og gir foreldrene et godt valg blant fruktyoghurter. Foreldre er opptatt av at barn ikke skal få i seg for mye sukker eller kunstig søtstoff. Denne nyheten har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.

Hele Sprett-serien får i tillegg nytt og lekkert design. Alle Sprett-produktene er laktoseredusert, uten e-stoff og tilsatt vitamin D.

TINE Yoghurt Fyldig Jordbær 4x125g

Nå kommer TINE Yoghurt Fyldig Jordbær også i firepakning. Samme gode smaken som finnes i singelbeger, med 30 prosent mindre sukker enn tradisjonell yoghurt, lite fett og er rik på protein. TINE Yoghurt Fyldig er gresk yoghurt laget på tradisjonelt vis av norsk melk, med fyldig og fløyelsmyk konsistens.

Sunniva® Kaldpresset

Vi lanserer et helt nytt konsept fra Sunniva® med kaldpresset juice og spennende smaker utviklet i samarbeid med den internasjonale aktøren Coldpress®. Juicen er laget med HPP-teknologi, som er en måte å fremstille juice og andre drikker uten bruk av varmebehandling.  Juicen tappes i Europa og kommer i stilige sekskantede flasker på 250 ml.

Sunniva lanserer en ny og moderne serie med juice- og fruktdrikker. Sunniva Kaldpresset kommer i tre spennende og smaksrike varianter:

Sunniva® KaldpressetKokosvann, eple, appelsin og pasjonsfrukt har en frisk smak av kokosvann kombinert med en naturlig søt og forfriskende smak av pasjonsfrukt. Perfekt når man ønsker en litt mer spennende, smaksrik og forfriskende fruktdrikk på farten. 

Sunniva®  KaldpressetEple, kokosvann, ingefær og sitron har en frisk smak av kokosvann kombinert med en krydderpreget, frisk og søtlig smak av ingefær. Perfekt når man ønsker en forfriskende fruktdrikk med et lite «smaks-kick» når man er på farten. 

Sunniva® KaldpressetEple og jordbær har velkjent smak av oppfriskende eple, kombinert med et søtlig preg av jordbær. Perfekt når man ønsker en moderne og smaksrik fruktjuice når man er på farten.

 

Laktosefrie nyheter

TINE Laktosefri Crème Fraîche

Endelig finner du TINE Laktosefri Crème Fraîche i butikk! Stadig flere etterspør flere laktosefrie produkter og TINE ønsker å komme disse i møte. Nå lanserer TINE Laktosefri Crème Fraîche som har 35 prosent fett, og passer perfekt til varme retter som pasta, ovnsretter m.m.

TINE Laktosefri meierismør

Nå lanserer vi Norges første og eneste laktosefrie meierismør! TINE Laktosefri meierismør kan brukes i de samme bruksområdene som vanlig meierismør.

Sesongprodukter

Sunniva® Presset eple, ingefær og lime

Inspirert av hjemmejuicing og juicebarer lanserer vi nå en helt ny Sunniva Presset med eple, ingefær og lime. Dette er juicen for dem som søker variasjon og gode smaksopplevelser.

 

TINE Yoghurt Sesong høst/vinter 8x150g

Nå kommer TINE Yoghurt Sesong med smakene eple, plomme, bjørnebær og pære for å tilby smaker som gir variasjon i hverdagen. TINE Yoghurt Sesong kommer også i nytt design.

TINE Crème Fraîche med smak

Nå lanseres TINE Crème Fraîche med smak! Sesongproduktene består av ferdige smaksatte produkter som er helt klar til bruk og bidrar til variasjon og forenkling.

TINE PASTA Crème Fraîche er smaksatt med steinsopp og pepper og har 16 prosent fett. Produktet passer til pasta, ovnsretter og gryter.

TINE PIZZA Crème Fraîche er smaksatt med hvitløk, parmesan og oregano og har 17 prosent fett. Produktet passer perfekt til  pizza, både som saus og topping, i tillegg til dipp og tilbehør.

 

TINE isTe Energidrikk Blåbær

TINE isTe lanserer Norges første energidrikk basert på iste. En flaske tilsvarer omtrent en kopp kaffe (70 mg. per enhet). Nyheten kommer med en smak av blåbær som passer godt til høsten. TINE isTe Energidrikk er spesielt godt egnet til de som ønsker en energidrikk uten kullsyre. Produktet blir solgt i begrenset opplag og blir kun tilgjengelig frem til mai 2018.

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 4,95

Snitt fettprosent kumelk januar

4,34%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås