Meny

Høstens nyheter fra TINE®

Høstens lanseringer fra TINE 2020.
Høstens lanseringer fra TINE 2020.

Denne høsten står det mange fristende produkter på menyen fra TINE®, både på ku- og geitemelk. Er du glad i smaksrike oster så vil vi spesielt trekke fram Chevre fra Haukeli Oske og Kvitmugg. Dette er en unik ost som nå blir tilgjengelig i dagligvare.

TINE® Frokostyoghurt Vanilje 

Endelig lanserer vi en yoghurt som passer perfekt til müsli, i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork. TINE® Frokostyoghurt Vanilje er en stor nyhet med en mild og deilig smak av vanilje. En sikker vinner for hele familien. Den har en tykk og fin konsistens, som gjør den egnet til å spises med skje. 

                                              

TINE® Frokostyoghurt Jordbær 

Endelig lanserer vi en yoghurt som passer perfekt til müsli, i en praktisk og familievennlig kartong med skrukork. TINE® Frokostyoghurt Jordbær er en stor nyhet med en mild og god smak av jordbær. En sikker vinner for hele familien. Den har en tykk og fin konsistens, som gjør den egnet til å spises med skje.

TINE® Yoghurt Jordbær & Vanilje 8-pk

Nå får du dine smaksfavoritter, jordbær og vanilje, i en praktisk 8-pakning. To smaksfavoritter blant både store og små. En eksklusiv nyhet som blir tilgjengelig i REMA 1000.

TINE® Yoghurt Sesong høst 8-pk

Nå får du TINE® Yoghurt med fristende smaker av høst. Et spennende utvalg av smaker som hele familien liker: appelsin, eple & kanel, rips & vanilje og bjørnebær. 

Biola® Sitron & Ingefær UTEN tilsatt sukker

Nå lanseres en splitter ny, spennende smakskombinasjon: Sitron & Ingefær uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. En frisk og god smak av sitron og ingefær som passer perfekt til frokosten, på müsliblandingen eller i smoothie. 

Biola® inneholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG®, som gir Biola® sin unike konsistens og smak. Biola® er i tillegg beriket med vitamin D.  

                                              

Norsk Chevre frå Haukeli Oske og Kvitmugg

En premium Chevre hvor smaken kommer fra fjellet og geitene som får beite rundt stølene på Haukeli. På det tradisjonsrike TINE Haukeli Ysteri blir den friske geitemelken syrnet og tilsatt løpe, før ostemassen presses til hjulform og tilsettes hvitmugg og finmalt aske. Deretter blir osten lagt til modning til konsistensen er kremet og fyldig, og smaken følger lukten: frisk og syrlig, med innslag av salt, umami, sopp og mild pepper. Nå er denne unike osten endelig tilgjengelig i dagligvare - for kunder som ønsker ekstra god ost! 

tine_smaksrik_chevre_oske_kvitmugg_c_fri

Norsk Chevre frå Haukeli Naturell

Chevre Haukeli Naturell er Norges mest solgte chevre* og kommer nå endelig i storformat på 750 gram. Ferskosten er ystet av førsteklasses geitemelk på TINE Meieriet Haukeli. Chevre Haukeli Naturell er perfekt til matlaging og tilfører syrlighet og frisk smak til rettene. Den allsidige osten kan brukes i både salat, på pizza, i suppe, i dessert, til fisk/kjøtt, eller til ostebordet.

Snøfrisk® Pepper & Hvitløk

Snøfrisk® Pepper og Hvitløk er en ny sesongvariant som er super på brød alene eller sammen med ditt favorittpålegg. Med den gode smaken av pepper og hvitløk er den klar til bruk som hvit pizzasaus eller smeltet ned til en deilig kremet saus på lørdagens biff. En favoritt som kan brukes til både hverdag og fest!

        

TINE® Kremfløte Langtidsholdbar

Nå lanseres en langtidsholdbar TINE® Kremfløte som har den samme gode fløtesmaken som vår ferske variant. TINE® Kremfløte Langtidsholdbar kan brukes til det samme som TINE Kremfløte. Perfekt å ha i reserve i kjøleskapet. Et sesongprodukt som lanseres til jul.

Sunniva® Presset Eplejuice frå Hardanger

Det norskeste av det norske. Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Eplejuice fra Hardanger. Endelig er årets sesong, den 20.sesongen på rad, klar! Blandingen av middels fyldige Aroma-epler, syrlige Summerred-epler og den karakteristiske aromaen fra Gravenstein-epler gir den helt særegne smaken. Til juiceelskere som vil ha kortreiste råvarer med unik kvalitet.

Chevre Aske

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit august

Kr 5,35

Snitt fettprosent kumelk august

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås