Meny

Høstens nyheter fra TINE

Denne høsten står det en rekke nye fristende produkter på menyen fra TINE®. En av Norges mest populære desserter kommer som ferdiglaget produkt, Piano® Panna Cotta, smak av fjellheimen med Snøfrisk Einbær og endelig er laktosefri Cottage Cheese mager! Nyhetene vil være tilgjengelig i butikk fra 16.september.

Snøfrisk® Einbær 125 g

Snøfrisk Einebær er en ny frisk sesongvariant med smak fra den norske fjellheimen. Urkydderet einebær, er et av de eldste krydderne vi kjenner til i Norge. Det setter en unik spiss på maten og er det lille ekstra som hever smaken. Denne kremosten er perfekt til høsten og vinterens gryter og sauser, på brød og knekkebrød alene eller sammen med spekemat og annet kjøttpålegg.

 

TINE® Yoghurt Nyt Mango & Chili, Appelsin & Ingefær, 4 pk. a 125 g 

Vår mest smaksrike yoghurt, TINE Yoghurt Nyt, kommer med nye spennende smaker: Mango & snill Chili og Appelsin & Ingefær. TINE Yoghurt Nyt passer perfekt på ettermiddager og kvelder i hverdagen når du er litt fysen.   

TINE® Yoghurt Nyt Salt karamell med krokanstrøssel

Nå kommer oppfølgeren til suksessen Nyt Lakris som skapte lakrisfeber i Norge! TINE Nyt Salt karamell kommer i duobeger med sprø krokanstrøssel. Det gir en deilig smak av karamell med krunsj – når du er fysen på noe digg! En eksklusiv nyhet som blir tilgjengelig i COOP.

TINE® Yoghurt UTEN tilsatt sukker Mango & Aprikos

Endelig en fruktyoghurt uten tilsatt sukker eller søtstoff, som du kan spise hver dag! TINE Yoghurt UTEN tilsatt sukker (850 g)smaker deilig mango og aprikos. Som all annen yoghurt har den et naturlig innhold av sukker fra melk. I tillegg har vi tilsatt enda litt mer frukt enn det som finnes i annen yoghurt på markedet for den gode smakens skyld.

TINE® Laktosefri Cottage Cheese mager

Endelig kommer Cottage Cheese mager (400 g) også som laktosefri! Produktet har et naturlig høyt innhold av protein og kalsium, men et lavt innhold av fett. I tillegg smaker det akkurat like godt som dagens Cottage Cheese mager. Null kompromiss! 


Piano® Panna Cotta

Panna Cotta, en av Norges mest populære dessertretter, kommer nå som ferdiglaget produkt! Mange nordmenn ønsker enkle løsninger som smaker godt og gjerne ser hjemmelaget ut. Piano Panna Cotta kan serveres rett fra pakken, men kan med fordel smeltes om og serveres i lekre porsjonsglass for å gi en mer personlig touch.  

 

Piano® Lys Sjokoladekrem

En deilig sjokoladekrem som kommer helt fiks ferdig! Det eneste du må gjøre er å piske den opp i fem minutter før den kan brukes som topping på alt fra muffins, sjokoladekake, marengsbunn eller rett og slett som en sjokolademousse servert med friske bær.

Go'morgen® UTEN Ananas & Kokos

Go’ Morgen er tilbake med en ny, trendy sesongvariant med tropisk smak av ananas og kokos. Den er proteinrik og uten tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer.

Biola® Sitron UTEN

Biola Sitron UTEN tilsatt sukker er en fettfri, syrnet melk med en forfriskende god smak. Den nye sesongsmaken har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Inneholder søtstoffer. 

YT® Energibar Frukt, havre og riskrisp

Vi har lyttet til forbruker og lanserer nå YT® Energibar i en helt ny og forbedret versjon som både smaker godt og har perfekt konsistensDen er veldig lett å spise når man trenger påfyll av energi under og rett etter aktivitet, selv om man har høy puls. Som all annen YT® er også YT® Energibar utviklet i samarbeid med Olympiatoppen. 

Litago® Banansplitt ½ l 

Litago Banansplitt, tidligere kåret som «best ever» sesongsmak, er tilbake som limited edition! En perfekt sjokolademelk som kombinerer det beste fra to verdener: sjokolade og banan!  

Litago® UTEN

Nå kommer Litago UTEN med enda mer av den gode sjokoladesmaken! Nye Litago UTEN smaker mer sjokolade og passer perfekt når du har lyst på skikkelig digg sjokolademelk! Litago UTEN er ikke tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk. Inneholder søtstoffer.

Nyheter fra Sunniva 

Gryr® Havre Iskaffe Cappuccino UTEN tilsatt sukker 330 ml

Den plantebaserte serien Gryr utvider med den populære iskaffe-smaken Cappuccino. Havre Iskaffe Cappuccino UTEN er laget av brasiliansk kaffe, havredrikk og med en mild smak av kanel. Iskaffen inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe og er uten tilsatt sukker. Nyheten har et naturlig innhold av sukker fra havre, og inneholder søtstoff. 

Sunniva® Presset Eple Hardanger 

Det norskeste av det norske. Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Eplejuice fra Hardanger. Nå er årets sesong, den 19.sesongen på rad, klar. Blandingen av middels fyldige Aroma-epler, syrlige Summerred-epler og den karakteristiske aromaen fra Gravenstein-epler gir den helt særegne smaker. Til juiceelskere som vil ha kortreiste råvarer med unik kvalitet. 

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juni

Kr 5,28

Snitt fettprosent kumelk juni

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås