Meny

Høstens nye produkter fra TINE

Denne høsten står spennende smaker, plantebaserte alternativer og smarte "på farta"-produkter på menyen fra TINE og Sunniva.

 

Sprett® yoghurt på klemmepose

Norges bestselgende barneyoghurt - nå på klemmepose

Sprett®yoghurt er en favoritt blant mange barn og kommer nå i et praktisk format for barn på farta – passer perfekt på tur og i matpakka.

Alle sprettvariantene er laktoseredusert og i tillegg tilsatt vitamin D.

Sprett Yoghurt Banan kommer nå uten tilsatt sukker og søtstoff​, men med et naturlig innhold av sukkker fra melk og frukt. 

Kommer i smakene blåbærjordbær og banan

YT® Protein – smoothie og proteinpudding

Frisk, proteinrik yoghurtsmoothie med myseprotein

YT® Protein ble lansert i 2018, og nå kommer det enda flere produkter i den populære serien. YT® Protein er en serie produkter som passer perfekt for deg som ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner, i forbindelse med trening.

Nå kommer det yoghurtsmoothie i to ulike smaker; herlig blåbærsmak og frisk banan og pasjonsfrukt. Produktene er laktosefrie og helt uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. YT® Protein inneholder søtstoff. Flaskene kan selvfølgelig pantes.

Forfriskende proteinpudding med smak av mango.

YT® Proteinpudding er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner, og kommer nå også med smak av mango. Proteinpuddingen er rik på proteiner og er helt uten tilsatt sukker*, og er i tillegg laktosefri.

*Med et naturlig innhold av sukker fra melk. 

TINE Kefir økologisk skogsbær

Den første Kefir-nyheten på 50 år

TINE Kefri Økologisk Skogsbær er den første kefiren fra TINE med smak. Kefir er kjent for sin fyldige og friske smak, og den​ har i tillegg en smak av fruktige skogsbær. Perfekt på müsli eller i bakverk!

TINE Kefir er en natursyrnet melk, noe som har vært i bruk i årtusener. Kefir er en av de eldste surmelkstypene og stammer fra landområdene ved Kaukasus. Ordet kefir er tyrkisk og betyr "behagelig, velsmakende".

«Kefir er ikke lenger bare noe «bestemor hadde i kjøleskapet». Med fermentering på full fart inn på norske kjøkkenbenker, har også kefir kommet på banen igjen for fullt. Nå lanserer TINE første kefirnyhet på over 50 år, og en ny generasjon kefirentusiaster omfavner den tradisjonsrike drikken.»

Go’morgen® Shake yoghurt med bringebær og lime

Nå kan du få i deg et lite måltid på farten - også når du kun har en hånd til å spise med! 

Nå kommer Go‘morgen® med et flytende mellommåltid av yoghurt, med smak av bringebær og lime. Rist i 20 sekunder og du får en luftig shake som smaker søtt og syrlig. Shaken er proteinrik, har lite fett og er rik på kalsium. Kan selvfølgelig pantes.

Piano Sjokoladepudding UTEN

Endelig en smartere sjokoladepudding

Nyt en sjokoladepudding uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold av sukker fra melk! Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker er søtet med søtstoff og har 30 % mindre fett enn annen sjokoladepudding. Smaken ligger tett opp mot dagens Piano® Original Sjokoladepudding, og er perfekt for deg som har lyst på en god dessert med redusert fett- og energiinnhold. Server gjerne sammen med Piano® Vaniljesaus UTEN tilsatt sukker.

*Tilsatt søtstoff og har et naturlig innhold av sukker fra melk.

Piano® Vaniljekrem til steking

Vaniljekrem som gir et bedre stekeresultat

Piano® Vaniljekrem til steking er en helt ny vaniljekrem spesielt utviklet til gjærbakst og annen bakst som skal varmebehandles. Den holder formen bedre etter steking enn Piano® Original Vaniljekrem, som egner seg aller best til kakekrem og -fyll. Piano® Vaniljekrem til steking inneholder også synlige vaniljefrø. 

Biola® Sesong Solbær med smak av vanilje

En frisk og god smak som gir deg smaken av høst

Biola Sesong Solbær med smak av vanilje har en frisk og gir deg smaken av høst. Dette er en fettfri, syrnet melk ​med de nøye utvalgte melkesyrebakteriene A, B og LGG, som gir ​Biola® sin unike konsistens og smak.

Biola Sesong Solbær med ​smak av vanilje er i tillegg beriket med vitamin D. Som del av et ​aktivt liv med sunt kosthold bidrar vitamin D til immunforsvarets ​normale funksjon.

TINE Yoghurt Nyt Lakris

Spennende lakrisyoghurt med lakris- og bringebærstrøssel

Ute etter å prøve noe nytt? Denne yoghurten vil virkelig vekke smakssansene og gi deg en annerledes yoghurtopplevelse.

Go’morgen UTEN er nå proteinrik

- Et smart valg når du er småsulten

Populære Go’ Morgen UTEN kommer nå med økt proteininnhold og redusert fettinnhold. Go’Morgen UTEN har den samme gode smaken som før.

Nyheter fra Sunniva®

Gryr® til matlaging med kokos og raps

Plantebasert alternativ som fungerer både som alternativ til kremfløte og matfløte

Gryr® Til Matlaging er et plantebasert alternativ som har tilnærmet samme egenskaper og bruksområder som kremfløte og matfløte. Produktet kan for eksempel brukes i supper, sauser og gryter, samtidig som det også kan piskes til en luftig krem.  

Dette er det første plantebaserte matlagningsproduktet på det norske markedet som både kan benyttes til varmmatlaging og piskes til krem. Produktet er basert på kokos-og rapsolje og har en nøytral smak.  

Gryr® Havre Iskaffe Vaniglia

Forfriskende plantebasert iskaffe med deilig smak av vanilje – perfekt på farten 

Gryr Havre Iskaffe Vaniglia er en forfriskende, plantebasert iskaffe laget med havredrikk. Produktet inneholder 65% havredrikk og 30% kaffe, og har 3% tilsatt sukker.  

Sunniva® isTe Energidrikk Cola

Sunniva® isTe energidrikk med koffein kommer nå med smak av cola. Sunniva® isTe Energidrikk er en iste med koffein og en forfriskende smak av cola. En smakfull energidrikk uten kullsyre som passer perfekt på farten.

En flaske Sunniva® isTe energidrikk med smak av cola inneholder koffein som tilsvarer ca. en kopp kaffe.

Sunniva® Premium Eple Hardanger

Det norskeste av det norske

Til juiceelskerne som vil ha kvalitet og er opptatt av gode, kortreiste råvarer. Unik eplesmak produsert på sesongens nydelige epler fra Hardanger. Superfersk juice; Hardangereplene presses etter behov og tappes på kartong under 24 timer etter pressing.

Ny ost fra Ostecompagniet

Fryd Brie Hvitløk er en fløyelsmyk, pikant og annerledes brie som passer utmerket på ferskt brød, bagetter og krydrede kjeks. Prøv den gjerne sammen med spekemat, cherrytomater, fiken og pistasjnøtter. En skive Fryd Brie Hvitløk på biffen eller hamburgeren hever retten til nye høyder

Osten produseres på TINE Meieriet Dovre – et meieri med lang erfaring i osteproduksjon med 100 års jubileum i 2018.

Produktene vil være tilgjengelig i butikk fra og med mandag 17. september 2018. 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit mai

Kr 5,07

Snitt fettprosent kumelk mai

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås