Meny

Gull fra gården!

TINE har en ambisjon om å bli enda flinkere til å fortelle de gode historiene fra TINE-gårder over hele landet, men for å lykkes med dette trenger vi din/deres hjelp!

Forbrukerne vet at dere produsere kanskje verdens fineste melk året rundt, men hva vet folk ellers om de innovasjonene, den kompetansen – og det engasjementet og stå på-humøret som ligger bak kvalitetsproduktene i butikkhyllene? Ikke nok!

Trenger gode innspill
Dette ønsker TINEs kommunikasjonsavdeling å gjøre noe med – sammen med dere. «Gull fra gården», kaller vi prosjektet. Målet er at folk skal få kjennskap til hvem dere er og hva dere gjør – og hvordan dere gjør det.

Så nå oppfordrer vi deg/dere alle til å bidra med dine/deres egne historier. Noe stort eller smått som dere tror kan være interessant for lokalavisa, regionavisa, riksmediene, TV eller radio.

Grovt sett ønsker vi bidrag innenfor to kategorier «gull»:

1.   Innovasjon og nyskapning:
Kanskje har du tatt innovative grep for å gjøre gårdsdriften mer energieffektiv og klimavennlig? Eller har du tatt i bruk helt nye teknologi i produksjonen som de færreste har hørt om? Er du en Petter-Smart – eller kjenner du noen som bobler over av ideer og setter noen av disse ut i livet? La oss få høre om det!

2.   Det kuriøse, oppsiktsvekkende og sjarmerende
De sakene som får Norge til å smile: Kua som rauter nasjonalsangen, bonden som synger opera i fjøset, kalven og gårdbikkja som er blitt gode venner

Forslag til saker mediene og publikum bør få vite mer om sendes til gull@tine.no, og skriv navn, adresse og mobilnummer i e-posten. Bilder og små filmsnutter som illustrerer saken/forslaget, mottas med takk!

Ukentlig gjennomgang
Hver uke vil TINEs kommunikasjonsavdeling gå gjennom de innkomne forslagene og plukke ut de som vi kan gå videre til mediene med. Før vi tar kontakt med journalister, informerer vi selvfølgelig deg som har lansert forslaget og blir enige med deg/dere om hvordan vi skal ta dette ut i det offentlige rom.

Årets gull
Ved utgangen av 2016 vil vi premiere de tre beste sakene i de to kategoriene basert på både oppmerksomhet – men også originalitet:
Førsteprisen i begge kategorier: Et gavekort til en verdi av 5000 kroner
Andreplass i begge kategorier: Et gavekort til en verdi av 2500 kroner
Tredjeplass i begge kategorier: Et gavekort til en verdi av 1000 kroner

Med beste hilsen
Lars Galtung,
direktør kommunikasjon og samfunnsansvar i TINE

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås