Meny

Fantastisk lansering av TINE isTe på flaske

Kjempegøy! Senior merkevaresjef Monica Øen stråler om kapp med sommersola når hun forteller om den fantastiske responsen på de nye isTe produktene som ble lansert i mai- med 1-liter isTe på flaske i spissen.

 

TINE isTe står for hele 3 av 5 bestselgende nyheter innenfor den forfriskende kategorien i verdi.

Helt på toppen troner1 liter TINE isTe Fersken med hele 17 rulleringer pr. selgende butikk. Men også TINE isTe Lime 1 liter og TINE Limonade isTe sitron 0,5 liter, er topp fem blant nykommerne i vår, målt i verdi.

Tatt et riktig grep

–Gjennom å lansere TINE isTe på  1-liters flasker er vi i ferd med å etablere nye vaner i hjemmekonsumet hos forbrukerne. Vi kommer inn i kjøleskapet til folk, sier Monica Øen.

–Flaskeformatet er en kritisk suksessfaktor for å nå opp i konkurransen mot brus i hjemmesituasjoner fordi dette er det etablerte formatet.  Derfor er det kjempegøy når det viser seg at flasken blir så godt mottatt i markedet. Dette viser at det er store muligheter for å skape vekst gjennom nye formater, og bekrefter at vi har gjort et riktig grep.

23 % mindre tilsatt sukker

Øen tror at det ikke bare er emballasjen som forklarer den gode mottakelsen, men også innholdet.  –Vi har redusert mengden tilsatt sukker med 23 prosent på hele porteføljen. Dette er blitt positivt mottatt både hos handel og forbruker, og ruster TINE isTe til å levere bedre på en posisjon innenfor sunnere, forfriskende drikker.

Krafttak i Ytre Salg

Monica Øen trekker spesielt fram hvor avgjørende ytre salg har vært for det gode resultatet. Hun er kjempeimponert over hva salgsapparatet har fått til.  – De har virkelig utnyttet mulighetsrommet for ekstra plass og eksponeringer – som har gitt oss en fantastisk start!

Det er kjempeimponerende hva de har fått til. Vi har sett så mange fine eksponeringer i butikk og høyt varetrykk som er en forutsetning for de svært gode resultatene vi ser så langt.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås