Meny

Første runde med fjernundervisning gjennomført

Den 15. og 18. desember tar vi deg med på en reise gjennom medlem.tine.no, og det fra din egen stue.
Den 15. og 18. desember tar vi deg med på en reise gjennom medlem.tine.no, og det fra din egen stue.

TINE Medlemssenter har i november gjennomført de to første testene av fjernundervisning, også kalt webinarer. Dette har vært en pilot, og tanken er å tilby en serie slike kurs fremover med opplæring i våre digitale verktøy og kanaler.

Ved å gjennomføre det som fjernundervisning via internett, vil det være lett tilgjengelig og vi kan tilby det til produsenter over hele landet.

Attraktiv kursform
TINE Medlemssenter gjennomførte tidligere i høst en spørreundersøkelse der blant annet fjernundervisning var et tema. Den klare tilbakemeldingen var at dette var et ønske fra mange. Gjennom de to første webinarene fikk deltakerne en god gjennomgang av det nye verktøyet  mjølkeprognose med auto-utrangering, og det hjemme i sin egen stue. Det var Åse Flittie Andersen, Fagspesialist i TINE Rådiving, som holdt gjennomgangen av prognoseverktøyet, og tilbakemeldingene var klare på at dette er en kursform som er ønsket hjertelig velkommen. 

Flere av deltakerne meldte tilbake at dette var svært positivt, de sparte både tid og penger, og det var en effektiv måte å få nødvendig opplæring på. Derfor ønsker vi også å fortsette med å tilby flere slike fjernundervisningskurs.

Kurs i bruk av medlem.tine.no
Den 15. og 18. desember klokken 14.00 tar vi deg med på en reise gjennom medlem.tine.no. Da setter vi av en time til kort og greit å finne fram til de ulike verktøyene som ligger der. Hvor finner du ulike rapporter, hvordan får du bestilt øremerker og etiketter, bli rett og slett bedre kjent med hvor det mest brukte innholdet ligger.

Alt du trenger for å delta er en pc og internett. Før kursstart vil du motta mer praktisk info om hvordan du enkelt kobler deg opp på kurset.

Påmelding til de kommende webinarene gjøres her.

Flere kurs og temaer vil komme fremover og blir lagt ut i kalenderen her på medlem.tine.no, så følg med der.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås