Meny

Få ditt bilde på bilene

De første distribusjonsbilene med bilder av gårder og medarbeidere er allerede på veien. Nå vil vi oppfordre både medarbeidere og eiere til å sende inn bilder. Kanskje kommer ditt bilde på bilene?

Gjennom den nye dekoren og andre tiltak ønsker vi å fortelle at det er mest effektivt, best for miljøet, best for forbrukerne og best for samfunnet at TINE fortsetter å distribuere de flytende varene direkte fra meieri til butikk.

 Vi tror at det blant våre 12.000 eiere og våre over 5.000 medarbeidere så fins det mange flott bilder som egner seg på bilene våre. Derfor vil vi oppfordre både eiere og medarbeidere til å sende inn aktuelle bilder.

- Bildet må kunne knyttes til TINE ved at motivet er fra meieri, fra en gård i drift med kyr eller geiter, og hvor melka går til TINE.
- Bildet må være langt og smalt eller egnet for å klippes til, slik at det passer med skapforma på bilene.
- Bildet må ha høy oppløsning siden det skal forstørres mye.
- Ikke for mye av bildeflata må være mørk, fordi mørke bilder vil kreve mer kjøling. 

Vi ønsker også bilder som er «levende» ved at de viser aktivitet på gården eller på meieriet og bildet må gi en god følelse i forhold til slagordet «Med stolthet og glede leverer vi kvalitet».

 I første omgang er det best å sende bildene i lite format (lav oppløsning) så vi ikke tar knekken på mailboksen. Så tar Turid Byfuglien i TINE kontakt med de som har bilder  som kan brukes!

Turid Byfuglien forteller at hun allerede har fått inn fantastiske motiv, men ser at når det skal blåses opp til 9 x2 meter blir ikke oppløsningen god nok.

-Vi likevel ha inn alle gode forslag for motivets skyld, så sender vi ut fotograf for å ta lignende bilder med profesjonelt utstyr. Oppfordringen er derfor: vil du vise frem gården din så send oss forslag til motiv hvor vi får se en TINE-gård i drift med alle de elementer som skal til for å sprenge brystet av stolthet.

Dersom det er personer på bildene, og de kan gjenkjennes, må de gi sitt samtykke. Dersom kyrne og geitene har navn, så vil vi gjerne vite disse også.

 Bilder sendes på mail til: turid.byfuglien@tine.no

 Mer informasjon får du ved å kontakte Turid Byfuglien på mobil: 926 51 200 eller på mail: turid.byfuglien@tine.no

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås