Meny

Ett TINE, to driftsformer

TINE ønsker at flere melkeprodusenter legger om til økologisk drift. Forklaringen er enkel; norske forbrukere kjøper mer økologiske varer.

TINE regner med at behovet for økologiske meieriprodukter vi fortette å øke. Vi tror at samarbeidet med REMA om lansering av en ny økologisk serie, både melk, fløte og smør, vi bidra til ytterligere vekst.

For TINE er det viktig å tilby produkter som forbrukerne vil ha, enten de er konvensjonelle eller økologiske. Vi trenger begge deler. Vi er ett samvirke, med felles mål: – Vi skal bidra til å gi melkebøndene gode inntekter med produksjon i hele landet og sikre forbrukerne førsteklasses produkter.

Vi er ett TINE, hvor melkeprodusentene kan velge mellom to ulike driftsformer basert på egne valg den enkelte produsent tar ut fra ulike interesser, kompetanse, forutsetninger på gården. Det som er rett for den ene, trenger ikke passe for den andre.
Når vi er likeverdige eiere av et samvirkeforetak, har vi gode forutsetninger for gjensidig å lære av hverandre, dele kompetanse og erfaringer.

I de tre filmene nedenfor møter du tre TINE-leverandører som har valgt en økologisk driftsform fordi det passer for dem.

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås