Meny

Få en enklere «fakturahverdag»

TINE har det siste året sendt ut faktura direkte til produsent, for tjenester som rådgiving, analyser og inseminering. Dette ble tidligere trukket automatisk over melkeoppgjøret, men nye regler gjorde at dette ikke lengre lot seg gjøre.

Faktura sendes i starten av hver måned, med forfall 13 dager senere. Fakturakopi er tilgjengelig under resultater og rapporter på medlemssidene.

Autogiro

Det enkleste for deg som produsent er å opprette AutoGiro-avtale som betalingsløsning. Da trekkes fakturaen automatisk, og du slipper å tenke mer på den. Kontakt TINE Medlemssenter (medlem@tine.no - 51 37 15 00) som bistår i opprettelse av avtalen.

EHF

TINE kan tilby elektronisk fakturering (EHF), slik at billag går direkte inn i ditt regnskapssystem. En forutsetning er at foretaket er registret i ELMA-registeret (regnskapskontorene bistår med dette). En slik løsning støtter ikke samlefaktura og det vil derfor være fortløpende fakturering.

Dersom du kombinerer Autogiro og EHF, så vil alt dermed gå av seg selv, og du slipper å tenke på dette i det hele tatt, dersom du benytter regnskapsfører. Med kombinasjonen vil uansett fakturaen betales av seg selv, og billaget havne direkte inn i regnskapssystemet ditt.

SMS-påminnelse

Vi opplever dessverre at det er mange produsenter som ikke betaler fakturaen innen forfallsdato. Ett av tiltakene for å sikre betaling, er utsending av påminnelse på sms.

EHF-faktura sendes som nevnt ut fortløpende, men systemene våre fanger dessverre ikke opp de ulike forfallsdatoene. SMS-påminnelsene er uansett ment som en vennlig påminnelse fra oss, slik at vi unngår at du påføres renter og andre gebyrer.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås