Meny

Eierdag på TM Brumunddal

Fra den åpne publikumsdagen på TM Brumunddal i august.
Fra den åpne publikumsdagen på TM Brumunddal i august.

Onsdag er eierne i hele Mjøsregionen invitert til TM Brumunddal. Publikumsdagen i august i år ble en stor suksess med 500 besøkende. Nå er eierne – melkebøndene – invitert til et tilsvarende opplegg.

Selv om det er melkeprodusentene som eier TINE er vår erfaring at mange ikke kjenner til hva som skjer innenfor meieriveggene. Dette vil nå TINE Meieriet Brumunddal gjøre noe med.

- Jeg tror interessen vil bli stor og vi er forberedt på å ta imot hundre melkebønder fra hele Mjøs-regionen. De vil få en ganske grundig omvisning i de mange produksjonene vi har her. Målet med dagen er at eierne skal bli bedre kjent med TINEs industrivirksomhet, spesielt meieriet her på Brumunddal. De får møte yrkesbrør og de skal få informasjon om aktuelle saker i TINE, sier meierisjef Ottar Olden.

Et melkeeventyr – produserer nå 130 ulike artikler – fra 24 til 245 ansatte!

Det startet i 1954 med 24 ansatte og 6 millioner liter melk og et 10-talls produkter på meieriet som da populært ble kallt «Tørrmjølka». «Tørrmjølkas» oppgaver har utviklet seg fra å være et rent reguleringsanlegg til TINE Meieriet Brumunddal som et innovativt meierilokomotiv i TINE med mange nye produkter siden oppstarten. I løpet av 60 år har dette utviklet seg til å bli hele 245 ansatte, det mottas ca. 80 mill. liter melk og produserer hele 130 forskjellige artikler. Fortsatt er produksjonen av melkepulver viktig for meieriet og for at TINE skal kunne gjennomføre sine forpliktelser som regulator i det norske melkemarkedet.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås