Meny

Eana lanserer app til å styre skiftearbeidet

Mimiro har i tett samarbeid med bønder utviklet appen Eana Skifte, slik at landets gras- og kornprodusenter nå får tilgang til et fullgodt, digitalt verktøy til å styre skiftearbeidet. Eana Skifte er et enkelt og effektivt gratisalternativ til de andre løsningene på markedet.

Forenklet loggføring og dokumentasjon

Ved hjelp av mobiltelefonen registrerer appen automatisk lyd og posisjon for å fastslå hvilket skifte arbeidet foregår på og hvor lang tid det brukes på aktiviteten.

Ved lansering er det også mulig å planlegge og dokumentere plantevern, registrere avlingsmengde, gjødselforbruk og andre innsatsfaktorer som er viktige for dokumentasjon av produksjonen og effektivisering av driften.

Planlegging av gjøremål og samhandling

I Eana Skifte er det enkelt å opprette gjøremål og delegere oppgaver til andre. Alle på gården kan følge aktivitetene i sanntid, og alle oppgavene registreres på skiftenivå for å sikre god oversikt og arbeidsflyt i en hektisk hverdag.

Eana Skifte egner seg derfor godt til dem som benytter maskinentreprenører eller der hvor flere personer deltar i onnearbeidet. Appen viser automatisk veien til stedet hvor arbeidet skal utføres.

Personvern og datasikkerhet

Dette har hatt høyeste prioritet i utviklingen og produsentene kan være trygge på at data ikke kommer på avveie og personvernet ivaretas.  Vi følger Europeiske reguleringer (GDPR) for håndtering av personverndata, og har blant annet utviklet automatiserte prosesser for anonymisering og sletting av all overskuddsinformasjon som vi mottar fra brukeren.

Tilbakemelding fra brukere

Mimiro ønsker å lage tjenester som egner seg for de fleste og at mange tar dem i bruk. Derfor er basisløsningen av Eana Skifte gratis og tilgjengelig for alle.

Mimiro planlegger automatisk lydgjenkjenning av aktiviteter, løsning for gjødselplanlegging og en modul for beregning av grovfôr og kornkostnader på skiftenivå. Men først og fremst ønsker vi å utvikle skifte-tjenesten sammen med produsentene, og er derfor veldig spent på å høre hva dere mener om tjenesten.

Ved første gangs bruk er det lurt å registrere seg på en pc, da det er enklere å registrere gården og skiftene der. Dette trenger du selvsagt bare å gjøre en gang. Trenger du hjelp står TINE Medlemssenter (tlf: 51 37 15 40) parat til å hjelpe.

Sjekk ut nettsidene til Eana for mer info, og her finner du steg for steg-hjelp til å komme i gang. 

Om Mimiro

Mimiro er et teknologiselskap etablert av TINE SA og Felleskjøpet Agri. Mimiro bygger løsninger for morgendagens matproduksjon. I 2018 fikk Mimiro Landbrukets Innovasjonspris. Se mer om Mimiro her. 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås