Meny

Brukerskifte fra nyttår? – Husk dette

Mange brukerskifter og endringer i leveranseforhold skjer ved årsskiftet. Dersom du er ny bruker må du opprette et nytt foretak, vil vi anbefale å starte prosessen allerede nå. Her finner du en kort oversikt over hva du må gjøre.

Brukerskifte – ny melkeprodusent 

Som ny melkeprodusent må du etablere et foretak og registrere det i hos Brønnøysundregisteretfor å få et organisasjonsnummer.   

  1. Når du har fått et organisasjonsnummer, ta kontakt med ditt lokale Landbrukskontor. Da får etter hvert tildelt et produsentnummer.  
  2. Fyll ut skjema til TINE, «melding og brukerskifte og innmelding». Trykk her for å åpne skjema 

Pass på at kontonummer og mobilnummer er påført. Send skjema på e-post til produsentavregning@tine.no, eller pr. post til TINE Råvare Produsentavregning, Postboks 194, 2381 Brumunddal.  

Ved utmelding av samdrift eller at samdrift skal ta over ved brukerskifte, må det i tillegg sendes et eget skjema til Landbruksdirektoratet.

Meld i fra om endringer 

Det er viktig å melde ifra om endringer på kontaktinformasjon, endring i leveranseforhold, salg av kvote eller overgang til annet selskap. Kontakt TINE Medlemssenter på 51371500 (tastevalg 2) eller produsentavregning@tine.no dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås