Meny

Bli med og marker Verdens melkedag!

1.juni er det Verdens melkedag, og vi vil ha dere, eierne, med oss på en kjempemorsom markering. Midt i diskusjonen rundt landbruk og klima, vegetabilsk versus animalsk, skal vi stolt vise fram hva vi holder på med – med barna i sentrum!

Mange har i dag et distansert forhold til hvor maten vår kommer fra, og hvordan den blir produsert. Dette gjelder kanskje særlig de unge. Det ønsker vi å bruke Verdens melkedag til å gjøre noe med. Kort fortalt:

Vi vil at dere tar med dere barn, barnebarn - og gjerne venner av deres egne barn ut på beitet eller inn i fjøset. Der tar dere bilder og små filmsnutter av barna sammen med ku eller geit. Få frem de gode smilene, latter og glede. Plukk så ut ett - eller to av de bildene du synes er de beste - og publiser dem på din egen Facebook eller Instagram. Merk ditt bidrag med hashtaggene #verdensmelkedag #mingård #minmelk #minmat og #norgetrengerbonden. Og ser dere at andre har lagt ut bilder og filmer som dere synes er fine, så lik, kommenter - og del!

Send oss bilder og video på forhånd

I tillegg til at dere legger ut bilder, vil TINE gjerne dele deres bidrag i våre sosiale kanaler på lørdag. Derfor trenger vi noe innhold på forhånd! Dersom du allerede har et fint bilde eller en morsom video med barn i fjøset vil vi gjerne ha det. Send ditt bidrag til: ingrid.wilberg.arnesen@tine.no

Dere er 10 000 eiere i tallet, og 1. juni har vi virkelig muligheter til å synes på sosiale medier. Grip muligheten, og hent fram mobilene!

PS! Dere kan også hashtagge TINE om dere vil, men det viktigste denne dagen er å få fram både gleden ved - og stoltheten over å produsere kanskje verdens beste melk til Norges befolkning.  

 

Hilsen TINE

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås