Meny

Bli bøssebærer 23. oktober

Årets TV-aksjon skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt.

Målet er at alle husstander skal få besøk den 23. oktober. Til det trenger Røde Kors 100 000 bøssebærere. Du kan melde deg som bøssebærer ved å gå inn på lenken: http://blimed.no/tv-aksjonen-2016/tv-aksjonen-2016/

Blir kontaktet av lokal aksjonskomite

Når du har registrert deg, blir du kontaktet av den lokale TV-aksjonskomiteen med informasjon om oppmøtested og hvordan aksjonsdagen organiseres i ditt nærområde.Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 23.oktober.

«Overskudd til å hjelpe»

TINE har siden 2003 vært en viktig samarbeidspartner for Røde Kors. Samarbeidet kalles «Overskudd til å hjelpe» og skal inspirere TINEs eiere og ansatte til å strekke ut en hånd og engasjere seg i frivillig humanitært arbeid. I Norge er samarbeidet konsentrert rundt Røde Kors Hjelpekorps samt Røde Kors-aktiviteter som setter søkelyset på kosthold og fysisk aktivitet hos ulike deler av befolkningen.

Om Røde Kors og årets TV-aksjon

Røde Kors ble stiftet i 1865 av regjeringssjef Frederik Stang. I 150 år har Røde Kors hatt sin ideologisk grunnvoll. En humanitær idé om at enkeltmennesker har ansvar for å hjelpe andre mennesker i nød – fordi statens egne ressurser aldri vil være tilstrekkelige.

Årets TV-aksjonsmidler går til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås