Meny

Årets produsentlag - nominer ditt lag

Forrige vinner av årets produsentlag; Jarle Bogen (t.h.) overrakte prisen til Odd Vårvik, leder i Midtre Gauldal produsentlag. (Foto: Olav Håland)
Forrige vinner av årets produsentlag; Jarle Bogen (t.h.) overrakte prisen til Odd Vårvik, leder i Midtre Gauldal produsentlag. (Foto: Olav Håland)

Bli med å kåre årets produsentlag i TINE. Er du med i et produsentlag som utmerker seg med god aktivitet sosialt og faglig? Da ønsker vi din nominasjon til årets produsentlag i TINE.

TINE ønsker å hedre produsentlag som bidrar til økt engasjement, dialog og medlemstilfredshet. Premien er en ekstra pott med midler og ikke minst heder og ære til årets lag på selveste årsmøtet i TINE.

Aktivitet i produsentlaget er viktig for TINE

Produsentlagene er grasrota i TINE og avgjørende for et velfungerende medlemsdemokrati. Aktiviteten som skjer faglig og sosialt er et viktig lim i TINEs eierorganisasjon og vi ser at tilhørighet og fellesskap er en av de viktigste årsakene bak en tilfreds eier. Derfor vil en slik oppmerksomhet rundt årets produsentlag være et positivt tiltak og forhåpentligvis inspirere til økt aktivitet hos flere produsentlag.

Hvordan bli året produsentlag?

Alle medlemmer kan nominere sitt eller andres produsentlag. Bruk lenken under begrunn hvorfor du mener at ditt produsentlag fortjener å vinne. Begrunnelsene blir vurdert ut fra god aktivitet og treffpunkter av faglig, sosialt og organisatorisk innhold. Nevn gjerne noe om oppmøte på årssamlinger, samarbeid med andre lag og bruk av sosiale medier.

Nominasjonen går fram til 31. januar, deretter kårer hvert eierutvalg ett produsentlag fra sitt område, som går videre til finalen og blir årets produsentlag. De fire finalistene og landsvinneren får en sum med penger som kan brukes til aktiviteter i produsentlaget.  

TRYKK HER for å nominere til årets produsentlag

 

Tidligere vinnere av årets produsentlag

 

 
 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,87

Snitt fettprosent kumelk februar

4,31%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås