Meny

Årets produsentlag: nå kan du nominere ditt lag

Ytre Helgeland produsentlag ble årets produsentlag i fjor
Ytre Helgeland produsentlag ble årets produsentlag i fjor

Bli med å kåre årets produsentlag i TINE. Er du med i et produsentlag som utmerker seg med god aktivitet sosialt og faglig? Da ønsker vi din nominasjon til årets produsentlag i TINE.

TINE ønsker å hedre produsentlag som bidrar til økt engasjement, dialog og medlemstilfredshet. Premien er en ekstra pott med midler og ikke minst heder og ære til årets lag på selveste årsmøtet i TINE.

Aktivitet i produsentlaget er viktig for TINE

Produsentlagene er grasrota i TINE og avgjørende for et velfungerende medlemsdemokrati. Aktiviteten som skjer faglig og sosialt er et viktig lim i TINEs eierorganisasjon og vi ser at tilhørighet og fellesskap er en av de viktigste årsakene bak en tilfreds eier. Derfor vil en slik oppmerksomhet rundt årets produsentlag være et positivt tiltak og forhåpentligvis inspirere til økt aktivitet hos flere produsentlag, sier organisasjonssjef Eli Reistad

Hvordan bli året produsentlag?

Alle medlemmer kan nominere sitt eller andres produsentlag. Bruk lenken under begrunn hvorfor du mener at ditt produsentlag fortjener å vinne. Begrunnelsene blir vurdert ut fra god aktivitet og treffpunkter av faglig, sosialt og organisatorisk innhold. Nevn gjerne noe om oppmøte på årssamlinger, samarbeid med andre lag og bruk av sosiale medier.

Nominasjonen går fram til 10. januar, deretter kårer hvert eierutvalg ett produsentlag fra sitt område, som går videre til finalen og blir årets produsentlag. De fire finalistene og landsvinneren får en sum med penger som kan brukes til aktiviteter i produsentlaget.  

TRYKK HER for å nominere til årets produsentlag

 

Ytre Helgeland produsentlag vant i fjor 
Det var full jubel og fanfare under årsmøtemiddagen i TINE, da Ytre Helgeland produsentlag ble kåret til årets produsentlag 2016.  
 
Juryens begrunnelse var

Årets produsentlag» har til tross for en utfordrende geografi og logistikk, hatt stor aktivitet og god deltakelse i 2016. Gjennom en god blanding av fag, organisasjon og sosiale aktiviteter enten bygdevise, i samarbeid med nabolag eller andre organisasjoner har de lykkes med å skape engasjement og oppslutning om aktiviteten i laget.  

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2018

Snitt melkepris ku og geit februar

Kr 4,96

Snitt fettprosent kumelk februar

4,28%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080

Adresse: Langbakken 20,
1430 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter