Meny

Best i vest!

Et av målene med å delta i Holmenkollstaffeten er å slå laget fra TINE Byrkjelo. Det greide vi i år også forteller en entusiastisk lagleder for eierlaget fra vest, Lars Istad

Hvert år i mai kribler det ekstra i spenstige vestlandsføtter. I fem år på rad har spreke vestlandsbønder forlatt fjøskrakken og satt kursen mot Oslo. Målet er vårens vakreste eventyr, YT Holmenkollstafetten.

–Det sosiale betyr svært mye, men vi er også resultatorientert, forteller Lars Istad fra eierlaget i vest. – Vi har to klare mål for øye – ett er å slå laget fra TINE Byrkjelo, det andre er å forbedre sluttida. I år klarte vi begge målene. –Vi slo TINE Byrkjelo og forbedret sluttida vår med om lag 3 minutter. –Det er vi meget godt fornøyd med! –Beste eierlag ble vi ikke. Noen svært raske eiere fra Hallingdal tok seieren i klasse A1 – et resultat det står all mulig respekt av, sier Istad.

 Eierlag Vest

Fremst fra venstre: Håkon Øvstedal, Magnus Trefall, Guri Istad, Alf Kåre Naasen, Tore Gjerstad og Lars Istad.Bak fra venstre: Olav Dugstad, Renate Lunde, Øystein Huglen, Kjartan Åsnes, Gaute Øvstedal, Leif Lirhus, Magnar Tveite og Hans Willy Tuft. Terje Aggvin ikke var tilstede da bildet ble tatt.

44 lag fra TINE

Representanter fra hele TINE stilte i årets YT Holmenkollstafett. Ny rekord ble satt og hele 44 lag fra TINE stilte til start i årets stafett. Her var deltakere fra hele landet og fra våre datterselskap i USA, Australia, Canada, Tyskland og UK. Spreke ansatte og eiere i TINE som var med på å fargelegge Oslo i YT sine flotte farger.

 

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås