Meny

16 spennende nyheter fra TINE

27. april lanserte TINE 16 spennende produkter i butikken. Her er det mye godt å velge blant.

TINE isTe Sparkling Zero Granateple
TINE isTe Sparkling Zero Granateple er en forfriskende, søt og leskende iste med kullsyre. Dette er produktet for dem som foretrekker kullsyreholdig drikke, men ikke ønsker sukkerholdige produkter. Sparkling kommer i en ny flaske med et lekent design og er et alternativ til brus.

TINE isTe Sparkling Bringebær og Sitron
TINE isTe Sparkling Bringebær og Sitron er en forfriskende, søt og leskende iste med kullsyre. Sparkling kommer i en ny flaske med et lekent design og er et alternativ til brus.

TINE IsKaffe laktosredusert
TINE lanserer nå Norges aller første laktosereduserte IsKaffe ved å relansere IsKaffe Latte, som ble tatt ut av butikkene i 2014. Mange forbrukere etterspør laktosereduserte produkter og denne lanseringer bygger videre på vår allerede brede portefølje innen laktosereduserte og -frie produkter.

Biola Zero Mango
Biola kommer nå endelig med en ny smaksatt syrnet melk helt uten tilsatt sukker og fett. Biola Zero er søtet med søtstoff, og har en frisk smak av mango. Nå kan man endelig få Biola med god smak av mango – helt uten tilsatt sukker og helt uten fett. Produktet er søtet med søtstoff. Som annen Biola inneholder produktet kombinasjonen av melkesyrebakterier som gir Biolas gode konsistens og smak, og vitamin D for immunforsvaret.

Biola Zero Mango

TINE Styrk Kaffe 330ml
TINE Styrk på småkartonger har blitt godt mottatt av helsebevisste nordmenn som er opptatt av å holde seg i form i en hektisk og aktiv hverdag. Nå kommer Styrk med kaffe, perfekt på vei til jobb eller studier. Dette er en fettfri melk med kaffe, 50 % mer protein, rik på kalsium, tilsatt vitamin D og med kun 0,9 % tilsatt sukker.

14 Gresk yoghurt 90 Kcal
TINE følger opp suksessen med 14 Gresk yoghurt 90 kcal og lanserer nå en ny variant med frisk smak av Sitron og lime. 14 Gresk yoghurt 90 kcal inneholder 90 kcal per beger. Den er fettfri, proteinrik og inneholder ikke annet sukker enn det som naturlig følger med melken og frukten. Produktet er søtet med søtstoff. Resultatet er en fyldig og smakfull yoghurt. Mange forbrukere er opptatt av kropp og helse, og det er en økende interesse for kalorier og næringsinnhold i maten. Gresk yoghurt er også en av de største trendene innen yoghurtkategorien både i Norge og utlandet.

Revet TINE Ekte Hvit Geitost og Mozzarella
Norske forbrukere er stadig mer interessert i produkter som inneholder geitemelk. De etterspør mer smak, større variasjon og større utvalg innen ost. Samtidig er folk opptatt av raske og praktiske løsninger i matlagingen. Denne unike blandingen av TINE Ekte Hvit Geitost og Mozzarella gir ekstra god smak og har optimal smelteevne. Passer veldig godt til pizzaen.

Snøfrisk Ramsløk og hvitløk
Nyheten Snøfrisk Ramsløk og hvitløk er en frisk og vårlig nyhet. Ramsløk passer godt til den litt syrlige kremosten og hvitløk er en smak de fleste har et forhold til. Godt som pålegg alene eller i kombinasjon med annet pålegg. Snøfrisk Ramsløk og Hvitløk passer til både kjøtt og fisk, og smaker svært godt sammen med sommerens grillmat og grønnsaker.

Snøfrisk Ramsløk og Hvitløk 125 g

Sprett Yoghurt PLUSS 4 og 8 pakke
Sprett Yoghurt PLUSS er en smartere yoghurtserie fra TINE. Sprett PLUSS inneholder mer frukt og bær, er laktoseredusert og tilsatt vitamin D. Undersøkelser (Småbarnskost, Helsedirektoratet) viser at mange barn får mindre vitamin D gjennom kostholdet enn hva som er anbefalt. Vi har derfor tilsatt vitamin D i Sprett PLUSS. Yoghurtene uten E-stoffer, en naturlig kilde til kalsium og er laget av kvalitetsmelk fra TINE.
PLUSS 4 pakke består av to barnevennlige smaker: Vaniljesplæsj og Jordbærdæsj.
PLUSS 8 pakke består av fire barnevennlige smaker: Bananza, Blåmagi, Vanilladilla og Tuttifrutti.

Sesong

Noisy Sommer
Vi fortsetter med en ny og spennende sesongsmak med lanseringen av Noisy Sommer med en frisk smak av fersken. Noisy er en forfriskende juicebrus basert på 60 prosent juice og 40 prosent kullsyreholdig vann. Noisy inneholder verken tilsatt sukker eller kunstig søtning, og kan inngå som 1 av 5 om dagen.

Piano Softisbase
Piano Softisbase er en fløteisbase som kommer i smakene vanilje og jordbær. Den er flytende og ferdig blandet, men du gjør selv siste finishen før servering ved å piske og fryse softisbasen. Ismaskin er ikke nødvendig, men kan gjerne brukes. Softisbasen finner du i desserthylla og kan oppbevares i romtemperatur.

Kesam® Pasjonsfrukt
Vi følger opp suksessen med Kesam® Lime og lanserer nå en sesongvariant med pasjonsfrukt. Kesam® Pasjonsfrukt er en kvarg med 7,3 prosent fett og er en god kilde til proteiner. Smaken er frisk og spennende og passer ypperlig til kaker, frukt og bær. Forbruker ønsker variasjon og produktet svarer på sunnhetstrenden.

Go’sommer ZERO (limited edition)
Vi følger opp suksessen etter fjorårets lansering av Go’Morgen ZERO, uten tilsatt sukker, med to nye sesongsmaker: Go’sommer ZERO Sitron & Lime og Go’sommer ZERO Ananas & Kokos. Fyldig og smakfull yoghurt med knasende, god müslikrønsj i sidekammeret. Produktene inneholder sukker som er naturlig til stede i melk og frukt/bær, samt søtstoff for å gi produktet den gode smaken som forbrukerne setter pris på.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås