Meny

1,4 mill. fløtekartonger i påsken

Nordmenn koser seg med kaker og kakao med krem i påskeuken. Tallene våre viser at salget av kremfløte vil øke med 200.000 liter, nesten dobbelt så mye som i en normaluke. Største salgsdag i påsken er onsdag.

Da kjøper nordmenn nærmere en halv million kartonger med kremfløte, og vil til sammen sette til livs ca 410.000 liter kremfløte i den gule uka.

– Dette er også en del av en større trend, sier markedsdirektør Hege Holter Brekke. Nordmenn flest ønsker å lage mer mat fra bunnen av og på ekte og naturlige råvarer. Dette vises nok ekstra godt i høytidene når vi har litt bedre tid.

Nord og Vestlandet

Nordvestlandet har den største prosentvise økningen i kremfløtesalget. Der øker salget med hele 250 prosent i påskeuken.

Nord-Norge og Vestlandet peker seg også ut med gode salgstall i påsken. Nord-Norge selger 173.000 kartonger i påskeuken og Vestlandet er like bak med 168.000 kartonger.

Østlandsområdet har nærmere 30 prosent av alt kremfløtesalget i Norge og her dobler også salget i påskeuken, spesielt i hytteområdene i vest og nord.

– Mange vil kose seg ekstra i påskedagene med søt bakst, en god saus til lammelåret eller en god dessert, sier Holter Brekke.

 

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås