Meny

Øremerker bestilles direkte fra OS ID fra 1. november

På de nye Combi 3000-merkene ser du at den lille «koppen» i toppen av hulldelen på kalvens høyre øre er grå. I tillegg er de ikke-elektroniske hulldelene for storfe 8 mm høyere enn tidligere.
På de nye Combi 3000-merkene ser du at den lille «koppen» i toppen av hulldelen på kalvens høyre øre er grå. I tillegg er de ikke-elektroniske hulldelene for storfe 8 mm høyere enn tidligere.

Fra 1. november skal alle bestillinger gå direkte fra deg som melkebonde til OS ID, som leverandør av merkene. Det betyr at TINEs rolle som mellomledd faller bort.

Fra 1. november skal øremerkene bestilles gjennom en helt ny nettløsning, eller med hjelp fra kundesenteret til OS ID. 

Hvorfor skjer endringen?

Stadig flere medlemmer ønsker å bestille øremerkene direkte fra leverandør. Med enkle bestillingsmuligheter på nett har bestilling via TINE blitt et unødvendig mellomledd.  Direkte bestilling gir i sum lavere kostnader, mindre risiko for feil og er mer effektivt for fellesskapet.

Fram til nå har kostnadene med øremerkene og TINEs kostnader med å håndtere bestillingen blitt belastet TINE Råvare og trukket løpende av melkeprisen. For framtiden bestiller og betaler bonden selv. Dermed i sum for melkebonden blir kostnaden ved øremerker lavere med den nye løsningen. 

Alle TINEs medlemmer som benytter nettbestilling til OS ID vil få 20 % rabatt på øremerkene. (Obs: rabatten gjelder kun ved bestilling på nett og ikke over telefon) 

Mer informasjon om bestillingsløsningen kommer

Mer informasjon om nettbestillingen til OS ID vil komme framover på medlem.tine.no og ligge tilgjengelig i bestillingsløsningen på osid.no.

Medlemssenteret og kundesenteret hos OS ID vil selvsagt bistå når du har spørsmål om bestilling. 

OS ID lanserer også et nytt og bedre øremerke fra 1. november

Med Combi 3000® lanserer OS ID en ny generasjon av øremerker som er sterkere og lettere å sette i øret, samtidig som de gir bedre dyrevelferd. Les mer om Combi 3000 her

Øvre del av øremerket er blitt forsterket, både i hull- og tappdelen. Bedre design og materialflyt i overgangen mellom merkeplata og stammen gir et sterkere øremerke. Combi 3000® vil være tilgjengelig for bestilling fra 1. november.

For mer informasjon om merket, følg med på osid.no

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit oktober

Kr 5,36

Snitt fettprosent kumelk oktober

4,44%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås