Meny

God start for ny Kukontrollen-app

Søk på ”Kukontrollen” i App Store (iOS) eller Google Play (Android) for å laste ned appen.
Søk på ”Kukontrollen” i App Store (iOS) eller Google Play (Android) for å laste ned appen.

Nyeste versjon av Kukontrollenappen ble lansert i oktober, og mange er allerede i gang med å registrere de rapporteringspliktige hendelsene kalving, kjøp og utmelding direkte i fjøset. Appen har også fått større tekst, raskere pålogging og enklere navigasjon.

Med de nye funksjonene i Kukontrollen-appen er det nå mulig å gjennomføre rapporteringspliktige registreringer i fjøset i stedet for ved PC-en. Ved at flere registreringer blir gjort fortløpende, vil datagrunnlaget til styringsverktøyene dine bli enda bedre. Appen er tilgjengelig for både produsenter og rådgivere. 

Flere forbedringer

Basert på innspill fra våre brukere, er appen forbedret med større tekst, søkefunksjon og enklere sortering og filtrering. Holdskjema er blitt tilgjengelig direkte fra holdregistrering. Utseendet har også fått et løft med ny fargepalett og enklere navigasjon. 

Rapportering til Husdyrkontrollen

Appen synkroniseres med nettsiden medlem.tine.no og omvendt. Rapporteringen til Husdyrkontrollen skjer dermed på samme måte enten du bruker pc eller mobilappen til dine registreringer. 

 

Last ned og kom i gang

Appen er bygget for iPhone og Android-telefoner. Søk på ”Kukontrollen” i App Store (iOS) eller Google Play (Android) for å laste ned appen. Har du appen fra før kan du oppdatere den på samme måte som du oppdaterer andre apper på din mobil.

Kontinuerlig utvikling

Vi vet at mobilen blir et viktig verktøy for fremtidig mjølkeproduksjon, og jobber allerede med å vurdere hvilken funksjonalitet som skal inngå i neste appversjon. Registrering av brunst, fjøsloggen, flere registreringer av hendelser, varslingssenter og nettbutikk er noen av alternativene som blir diskutert.

Vi ønsker tilbakemeldinger

Har du tilbakemeldinger om appens innhold og funksjonalitet eller forslag til forbedringer, kan du sende disse direkte via eget menypunkt i appen. Dersom du har spørsmål til nedlastning eller innlogging kan du kontakte TINE Medlemssenter på tlf. 51 37 15 00 eller medlem@tine.no.

 

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 4,95

Snitt fettprosent kumelk januar

4,34%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås