Meny

Møt oss på Dyrsku`n 2019

Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad. Foto Torbjørn Tandberg
Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad. Foto Torbjørn Tandberg

Norges største handels- og landbruksmesse går av stabelen 13.-15. september på tradisjonsrike Dyrskuplassen i Seljord. Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad kommer – kommer du?

Bollestad skal holde den offisielle åpningstalen og delta i politisk duell med tema «Bonden i 2030» som er en del av åpningsprogrammet fredag kl. 15.00. Hun vil også holde en appel i teltet utenfor Husdyrhallen, hvor hun sammen med melkebonde Marthe Bogstad møter unge bønder under tema «Å vere ung bonde i 2019».

Besøk oss i Husdyrhallen

Du finner TINE Rådgiving i første og TINE Medlem, sammen med samvirkeorganisasjonene, i andre etasje. Vi kan friste med gode råd og fagprat, og aktiviteter på standen.

- Ta med egen fôrprøve til Dyrsku´n, og få den analysert med X-Nir pistol på TINE Rådgiving stand i Husdyrhallen! X-Nir er et håndholdt analyseverktøy som raskt analyserer bl.a. tørrstoff, råprotein og fett i fôret med nær-infrarødt lys.

Mjølkebonden jakter på forbedringer

Gjennom aktiviteter på vår stand kan du få med deg rådgivere til å lete etter potensiale på nettopp din gård. Kanskje vil du og møte kollegaer som vil være med å lete. Møt kunnskapsrike rådgivere som er kløppere på tallknusing og til å se potensiale.

I tillegg står vi klare til å høre de gode historiene. Godt humør og erfaringsdeling er et positivt bidrag til god bondehelse.

Folkefest

Det blir folkefest når 750 utstillere og over 90000 besøkende er ventet i løpet av helgen. Du kan gjøre deg kjent med det rikholdige programmet på Dyrsku`n sine nettsider, og planlegge hva du ønsker å få med deg. Du kan også laste ned Dyrsku-appen, med bl.a. utstillersøk og kart for å finne fram på Dyrskuplassen.

Vi kan sterkt anbefale å få med seg det tradisjonsrike programmet på Fjoset, fredag fra kl 09.00 og utover dagen, med bedømming av ku og geit mm. hvor stallmester Njål Vestøl har full kontroll.

Vi sees på Dyrsku`n!

 

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit januar

Kr 4,95

Snitt fettprosent kumelk januar

4,34%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås