Meny

Visjon eller luftslott?

Noen ganger lurer jeg på: Hvor mange TINE-eiere kjenner visjonen vår? Kanskje flere kjenner målet vårt: Skape størst mulig verdi av eiernes melkeproduksjon, nå og i framtida! Kan hende de største utfordringer akkurat nå, er på lokalt nivå – knyttet opp mot egen melkeproduksjon eller i medlemsorganisasjonen? Da er visjonen langt borte, og i stedet for å bli inspirert og engasjert, tømmes man for krefter!

Toppidrettsutøvaren TINE

Eg vil her påstå at TINE er som ein toppidrettsutøvar. Alltid på jakt etter marginar som kan gi betre resultat. Viljen til å vere best er svært høg og det er difor uaktuelt å slakke på krava.

Kanskje eigerutvalgets viktigste oppgave?

Som fleire har skrevet før meg fekk me ein ny eigerorganisasjon etter årsmøtet i april. Som nyvalgt rådsmedlem er eg så heldig at eg skal få lov å vera med og forma denne. Eg har i sommer gått og tenkt mykje på oppgavene våre i rådet og ikkje minst i eigerutvalget. Mykje av desse oppgavene er jo vedtektsfesta, så det er for så vidt greit å forhalde seg til. Men korleis når me målet/målsettinga vår?

Uslåelig!

- Vårt mål er å gjøre medlemsarbeidet i TINE bedre enn noen gang. Sammen med produsentlagslederne skal vi bli et uslåelig team i landbrukssamvirket! - Dette var velkomstorda nyvalgt leder i eierutvalget Kenneth Høyning tok til sine kollegaer i første møte i eierutvalget i Midt Norge.

Forrige side

  • 1
  • 2

Neste side

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit april

Kr 5,05

Snitt fettprosent kumelk april

4,39%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås