Meny

Takk for besøket!

For kort tid siden hadde jeg besøk av en trivelig, engasjert og kunnskapsrik person. Han er rådgiver i TINE! Det er vel ingen ting å skrive om, tenker du kanskje, men jeg fikk lyst til å takke for besøket.

Nå som vi omorganiserer rådgivningstjenesten vet jeg at mange av rådgiverne våre føler de er inne i en utfordrende tid, som krever omstilling og endring. Det handler om å forandre for å forbedre og bevare. Jeg vil gi dem ett klapp på skuldra. 

Tilbake til besøket: Rådgiveren jeg hadde på besøk var tydelig engasjert i faget, det var lett å se at han brant for det han skulle formidle til meg. Han var oppdatert på det siste,  og spisskompetansen var absolutt på plass. Samtidig som han også lurte inn generelle utfordringer.

Rådgiveren inspirerte meg. Besøket bidrog til å utfordre meg, lære meg noe nytt og jeg fikk lyst til å yte litt ekstra. Det gjenstår å se om jeg klarer å sette det ut i livet det rådgiveren lærte meg. Han ga meg trua på at det skal gå bra, og klarer jeg det ikke, er det ikke hans skyld.

Så til min rådgiver, og alle dere andre: Ha trua på dere selv, dere er viktige for norsk melkeproduksjon i framtida. Sammen skal vi fortsette å produsere kanskje verdens fineste melk.

 

Så takk for besøket, og velkommen tilbake!

hilsen

Marit Haugen

Styremedlem i TINE

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås