Meny

Melka produseres på norsk fôr

Tidligere denne uka hadde Maaemo-gründer Jon Frede Engdahl en kronikk i Dagens Næringsliv der han skaper ett inntrykk av at norske melkekyr i hovedsak fôres med soya og andre importvarer. I dagens utgave av DN svarer kommunikasjonsdirektør Lars Galtung på kritikken.

TINE

Best i vest!

Et av målene med å delta i Holmenkollstaffeten er å slå laget fra TINE Byrkjelo. Det greide vi i år også forteller en entusiastisk lagleder for eierlaget fra vest, Lars Istad

Enighet i jordbruksoppgjøret

Fredag ble Norges Bondelag er enige med staten om ny jordbruksavtale for 2015-2016, men Norsk Bonde- og Småbrukarlag brøt forhandlingene. Målprisen på melk settes opp med 8 øre pr.liter.

TINE etterlyser mer nyanserte kostråd

Ettersom forskningen vokser frem er synet på mettet fett stadig mer nyansert. På samme måte som man deler flerumettet fett inn i omega-6 og omega-3, er det i dag klart at de ulike mettede fettsyrene virker ulikt på kroppen.

Åpner opp for nye øko-kontrakter

Konsernstyret i TINE vedtok tidligere i vinter å åpne opp for inngåelse av nye kontrakter for levering av økologisk melk i avgrensete, geografiske områder.

Spesialitet til geiterømme!

Under TINEs eget årsmøte fikk TINE utdelt Spesialitet-merket for to produkter: Lettrømme fra Nord og Setedalssmør. – Å få tildelt Spesialitet-merket er en flott anerkjennelse for det arbeidet TINEs ansatte gjør hver eneste dag for å skape de beste produktene forbrukeren ønsker seg, sier markedsdirektør i TINE, Kathrine Mo.

Valg til rådet i TINE SA

På årsmøtet ble det valgt medlemmer til rådet i TINE, seks personer fra hvert av de fire eierområdene. Rådsmedlemmene utgjør også eierutvalgene.

Reierstad fortsetter som styreleder

Trond Reierstad fra Lørenskog starter sitt sjette år som leder i TINE SA etter at han torsdag ble gjenvalgt på årsmøtet på Lillestrøm. Valget, som foregikk uten motkandidat, viser at sittende styreleder har god oppslutning blant eierne i meierisamvirket.

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås