Meny

Forbedring ikke slutt med Styrk

Forbedring foregår på alle nivåer i TINE. Når Styrk nå avsluttes bidrar nye prosjekter med å holde forbedringsarbeidet i TINE aktivt. Enkelte av prosjektene går på tvers av ansvarsområder og kan ikke løses av en enhet alene. Konsernledelsen har prioritert fire slike prosjekter. Samtidig står organisasjonsutvikling fortsatt på agendaen i hele TINE.

TINEs søtmelk har høyere vekst enn søtmelk totalt

Som du kanskje har lagt merke til er TINE godt i gang en storstilt kampanje for å få til et løft i melkesalget. TINE hittil i år har en volumvekst på 0,8 %, mens søtmelk totalt har en volumvekst på 0,2 %. Dette er resultater av alle tiltak som er satt i verk, sier kategoridirektør Frode Fimreite. Han er sikker på at det gode salgsresultatet blant annet skyldes at vi har truffet godt med kommunikasjonsplanen.

Stopp digital dermatitt!

Den smittsomme klauvsjukdommen digital dermatitt sprer seg i Norge. Hvis alle gjør det de kan for å redusere smittespredning, kan vi forhåpentligvis unngå gjennominfiserte besetninger med stor påvirkning på dyrevelferd og produksjon. Det aller viktigste tiltaket for å hindre spredning er varsomhet ved livdyromsetning.

Foreslår attval på Reierstad

Valkomiteen i TINE SA innstiller samrøystes på attval både av styreleiar Trond Reierstad og nestleiar Nils Asle Dolmseth. Vala finn stad på årsmøtet i slutten av april.

Dagros styres fra en app

Fag- og systemsjef i TINE Rådgiving, Harald Volden har skrevet en kronikk som står på trykk i Dagens Næringsliv 11. mars. Kronikken beskriver hvordan norske melkeprodusenters datateknologi og -kompetanse er i verdenstoppen. Hele kronikken kan du lese vedlagt i saken her.

Påmeldingen til Storfe 2016 er åpnet!

Storfekongressen går av stabelen på Gardermoen i november og kan friste med et spennende fagprogram med overordna tema «Lønnsom og bærekraftig storfeproduksjon – melk og kjøtt».

Rosa brunost skaper engasjement og godt salg

De siste ukene har vi satt brunostene fra TINE på agendaen i hele landet, gjennom lanseringen av et rosa kampanjedesign laget av Moods of Norway. Under mottoet "Sammen skal vi farge Norge rosa", har målet vært å øke oppmerksomheten rundt brunosten og gjøre den kulere, spesielt i de yngre aldersgruppene. Salget har også en meget god start.

TINE RÅVARES

Nøkkeltall 2020

Snitt melkepris ku og geit juli

Kr 5,33

Snitt fettprosent kumelk juli

4,32%

Våre data i Kukontrollen

Velkommen til verden!

Antall ikke tilgjengelig akkurat nå

kalver

født hittil i denne måneden

Hjelp til våre produsenter

Ring TINE Medlemssenter


51 37 15 00

Våre åpningstider er 08:00 - 15:30

medlem@tine.no

Mer om TINE Medlemssenter

Vil du ha tak i oss?

Vår kontaktinformasjon

TINE Rådgiving og Medlem

E-post: medlem@tine.no
Telefon: 03080 Sentralbord TINE SA

Adresse: Langbakken 20,
1434 Ås Se kart og veibeskrivelse

Post: Postboks 58, 1431 Ås